۱۲ آبان ۱۳۹۱، ۱۲:۱۷

سجادی در غرفه مهر:

کاندیدای جامعه اسلامی کارمندان تا چهل روز دیگر تعیین می‌شود

کاندیدای جامعه اسلامی کارمندان تا چهل روز دیگر تعیین می‌شود

دبیر کل جامعه اسلامی کارمندان اعلام کرد: تا چهل روز آینده نامزد تشکل سیاسی متبوعش در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری مشخص خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید کمال سجادی در غرفه مهر در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها، با بیان اینکه تا چهل روز آینده نامزد جامعه اسلامی کارمندان در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری مشخص خواهد شد افزود:  ما نامزد مورد حمایت خود را به جبهه پیروان خط امام و رهبری معرفی و از آن حمایت خواهیم کرد و امیدواریم این جبهه از نامزد جامعه اسلامی کارمندان حمایت کند.

وی در ادامه وحدت اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری را ضروری دانست و گفت: همانطور که گفته شد ما نامزد خود را به جبهه پیروان معرفی خواهیم کرد اما در عین حال به وحدت اصولگرایان پایبندیم و پیشنهاد می کنیم نامزدهای اصولگرایان دور هم جمع شوند و خود نامزد واحد را انتخاب کنند.

سجادی گفت: اگر نتوانستیم تا چهل روز آینده به نامزد واحد برسیم چهره هایی مد نظر خود را به جبهه پیروان خط امام و رهبری اعلام خواهیم کرد، آنچه مسلم است حضور فعال جامعه اسلامی کارمندان در انتخابات است، ما استراتژی انتخابات ریاست جمهوری را آماده کرده ایم و بنا داریم در انتخابات سال 92 تاثیر گذار باشیم.

دبیر کل جامعه اسلامی همچنین در خصوص حضور اصلاح طلبان در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری نیز اظهار داشت: این جریان سیاسی حتما در انتخابات فعال خواهند بود اما شانسی برای پیروزی نخواهد داشت.

کد خبر 1734318

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha