جمشید واشانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طبق برنامه ریزی و به همت شبکه بهداشت و درمان شهریار، کارگاه آمادگی در برابر وضعیتهای اضطراری در محل بیمارستان تأمین اجتماعی این شهرستان برگزار شد.
وی افزود: در این کارگاه مباحث مبانی آمادگی در برابر وضعیتهای اضطراری، سازماندهی تیمهای عملیاتی، برنامه ملی عملیاتی پاسخ به بهداشت عمومی در بلایا و فوریتها و ارزیابی خطر بلایا در نظام شبکه به شرکت کنندگان ارائه شد.
این مسئول با اشاره به حضور محمدرضا وثیقی کارشناس بهداشت محیط و مدیر بحران معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی در این کارگاه عنوان کرد: در پایان شرکت کنندگان پاسخ پرسش های خود را از کارشناس مذکور دریافت کردند.
واشانی ادامه داد: همچنین در بخش دیگری از این کارگاه مبحث حمایت های روانی اجتماعی در بلایا توسط محمدرضا علیمی روانشناس به شرکت کنندگان آموزش داده شد.
نظر شما