به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضائی شامگاه دوشنبه در جلسه ستاد شئون شهرستان دهگلان ویژه برنامه های محرم سال 91 در جمع مسئولان هیئت های مذهبی این شهرستان اظهار داشت: پیام عاشورا بصیرت و آگاهی است و وظیفه ما تبیین اهداف قیام امام حسین (ع) برای جوانان است.
وی افزود: متاسفانه امروز افرادی دنیا طلب و بی بصیرت به مقدسات مردم توهین کرده و در صدد این هستند که اصل ولایت فقیه را انکار کنند.
فرماندار دهگلان ادامه داد: حضرت امام خمینی (ره) کسی بود که با نفس و قدمش به اسلام و مسلمین خدمت کرد و راه امام حسین (ع) را در راستای برخواستن در برابر ظلم ادامه داد.
رضائی با اشاره به ایام ماه محرم بیان کرد: پیام عاشورا بصیرت و آگاهی است و وظیفه ما این است که با درس گرفتن از پیام عاشورا به شرایط زمان خود آگاه باشیم.
وی در ادامه با محکوم کردن اهانت به ساحت پیامبر اعظم (ص) توسط فیلمساز آمریکائی تحت حمایت شمر و یزید زمان گفت: روحانیون در مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان شمر زمان را به نسل امروز معرفی کنند.
نظر شما