پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ آبان ۱۳۹۱، ۱۲:۳۱

مهر گزارش می دهد؛

بازگشت "هما" روی شانه های خرم آباد/ "ایران ایر" پروازهای خود را از سر گرفت

بازگشت "هما" روی شانه های خرم آباد/ "ایران ایر" پروازهای خود را از سر گرفت

خرم آباد - خبرگزاری مهر: پس از گذشت یک ماه از لغو پروازهای شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در فرودگاه خرم آباد با پیگیری رسانه ها و مسئولان استان بار دیگر به گفته مدیر فرودگاه خرم آباد شرکت "ایران ایر" پروازهای خود را از سر گرفت.

اسفندیار کیانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته پروازهای شرکت ایران ایر در فرودگاه خرم آباد از سرگرفته شده است.

وی با بیان اینکه پروازهای این شرکت از خرم آباد هر هفته در روزهای دوشنبه صورت می گیرد، عنوان کرد: روزهای دوشنبه دو پرواز از تهران به خرم آباد و بالعکس از خرم آباد به تهران انجام می گیرد.

مدیرفرودگاه خرم آباد ساعت این پروازها را از فرودگاه تهران به خرم آباد ساعت 10 صبح و بالعکس از فرودگاه خرم آباد به تهران را ساعت 12 عنوان کرد.

کیانی تصریح کرد: هم اکنون به غیر از پروازهای شرکت هواپیمایی ایران ایر 14 پرواز دیگر نیز توسط شرکت هواپیمایی ماهان در این فرودگاه برقرار است.

بنابر این گزارش یک ماه پیش بود که شرکت ایران ایر در قالب یک نامه رسمی به فرودگاه خرم آباد تنها پرواز خود را لغو کرد تا همه امیدها برای افزایش پروازهای شرکت "ایران ایر" و همچنین دایر شدن پروازهای حج در این فرودگاه به ناامیدی تبدیل شود.

این موضوع موجب واکنش رسانه های استان شد تا مسئولان از جمله استاندار لرستان برای بازگرداندن تک پرواز شرکت ایران ایر پیگیریهای ویژه ای را در دستور کار قرار دهند و مجدد فرودگاه خرم آباد شاهد پرواز "هما" در آسمان خود باشد.

بازگشت ایران ایر به فرودگاه خرم آباد فرصتی است تا برای افزایش پروازهای این شرکت رایزنیهای مسئولان ادامه داشته باشد. از سوی دیگر مسئولان باید تمرکز خود را بر روی تغییر ساعات پروازهای شرکت ماهان بگذارند تا استقبال مردم از این پروازها افزایش یابد.

در حال حاضر پروازهای این شرکت در فرودگاه خرم آباد در بدترین زمان یعنی ساعت 15 به صورت رفت و 17 به صورت برگشت انجام می شود تا بسیاری از افراد که قصد سفر هوایی به لرستان را دارند قید این سفر را بزنند.

بسیاری از افرادی که می خواهند از پروازهای فرودگاه خرم آباد استفاده و قصد انجام کارهای اداری را در سفر به تهران و یا بالعکس دارند با این زمان پروازها نمی توانند در ساعات اداری به کارهای خود برسند و یا مجبورند یک روز زودتر به تهران مسافرت کنند و روز بعد به کارهای خود برسند.

وضعیت کنونی پروازها در فرودگاه خرم آباد به مشکلی جدی تبدیل تبدیل شده تا در استمرار این روند بخش های مختلف اعم از حوزه آموزش، سرمایه گذاری و... دچار آسیب شود به طوریکه بسیاری از روسای دانشگاههای استان این وضعیت را موجب عدم استقبال اساتید پروازی از حضور و تدریس در لرستان عنوان می کنند.

هم اکنون با این وضعیت فرودگاه خرم آباد کمتر مسئول ملی برای حضور در برنامه ها و همایش های استان می تواند از پروازهای لرستان استفاده کند و برای حضور در این استان یا باید رنج سفر زمینی را به جان بخرد و یا به اجبار از طریق فرودگاه کرمانشاه راه لرستان را در پیش بگیرد.

به هر روی امید می رود با استمرار پیگیری و مذاکره مسئولان این روند "شل کن، سفت کن" شرکتهای هواپیمایی در استان لرستان پایان یابد تا شاهد حذف و اضافه هر روزه پروازها در این فرودگاه نباشیم.

از سوی دیگر تغییر در ساعات پروازهای کنونی ماهان و تلاش برای راه اندازی پرواز به مقصد دیگر استانهای کشور از دیگر مطالبات مردم لرستان است که باید به آنها توجه کرد.

کد خبر 1742690

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha