به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی رضایی بعد از ظهر چهارشنبه در دیدار اعضاء هیئت مدیره خانه مطبوعات استان افزود: برای از بین بردن علت ها به آگاهی عمومی نیازمند است و این آگاهی تنها از طریق رسانه ها کسب می شود.
وی ادامه داد: چنانچه سایر دستگاه ها به موقع و دقیق به وظایف سازمانی و ذاتی خود عمل کنند و مردم نیز اطلاعات کافی از حقوق و تکالیف قانونی خود داشته باشند، از تشکیل بسیاری از پرونده های قضایی جلوگیری خواهد شد.
رئیس کل دادگستری استان با اشاره به جایگاه رسانه در جامعه و تشریح نقش اطلاع رسانی در پیشگیری از آسیب های اجتماعی اضافه کرد: مطبوعات و خبرگزار یها رسالت سنگینی در گسترش احساس امنیت دارند.
وی از رسانه های سراسری فعال در استان خواست با تحلیل علمی از آسیب های اجتماعی و انعکاس مشکلات موجود در جامعه و درخواستهای مردم و از سویی عملکرد دستگاه ها در خدمت رسانی به مردم و توفیقات حاصله، در تقویت احساس عدالت و احساس امنیت نقش خود را بیش از پیش ایفا کنند.
رضایی همچنین از راه اندازی مشاوره تلفنی حقوقی و قضایی رایگان در این استان خبر داد و یادآور شد: این مرکز زیر نظر معاونت آموزش و تحقیقات راه اندازی شده است.
وی با بیان اینکه پیش از این نیز واحدهای ارشاد و معاضدت قضایی راه اندازی و خدمات رایگان حقوقی و قضایی به شهروندان ارائه می داد، تصریح کرد: شهروندان برای طرح سوالات حقوقی و قضایی خود می توانند همه روزه به غیر از ایام تعطیل از ساعت 8 صبح تا 14 در مرکز استان از طریق شماره تلفن 129و در شهرستانها از طریق شماره 7727010 -0451 تماس حاصل کنند.
در پایان این دیدار اعضای هیئت مدیره خانه مطبوعات نیز گزارشی از مسائل و مشکلات حوزه کاری خود بیان کردند.
نظر شما