كارگردان فيلمهاي "طوفان شن" و بر "بربال فرشتگان " ، ضمن بيان اين مطلب به خبرنگار سينمايي "مهر" در مشهد، اظهار داشت: براي تقويت و ايجاد انگيزه جهت فعاليت شهرستانها در زمينه سينما بايد دولت در تمامي سيستم هاي فرهنگي و اجتماعي سياست خود را به سمت مركزگريزي قرار بدهد. چرا كه سينما به تنهايي نمي تواند خارج از اين سيستم ها به فعاليت خود ادامه بدهد.
وي اظهار داشت: به نظر مي رسد امكانات و سرمايه گذاري و شرايط كاري كه در تهران وجود دارد، بسيار بهتر و راحت تر از شرايط حاكم در شهرستانهاست، به همين خاطر فيلمسازان سعي مي كنند در اولين فرصت براي ادامه فعاليت خود جاي پايي در تهران پيدا كنند.
كارگردان فيلم - سريال "طوفان شن"در ادامه افزود : در حال حاضر شانس براي فيلمسازي كه قصد كار در شهرستانها را دارد بسيار كم است، درحاليكه شرايط در تهران بهتر و مهياتر است.
شمقدري اظهار داشت: علي رغم اينكه در تهران رقابت شديدي جهت كسب شرايط بهتر و ساخت فيلم وجود دارد ولي بهر حال از پنجاه فيلم توليد شده در سال حدود چهل و پنج فيلم در تهران آماده مي شود.
گفتني است؛ آخرين فعاليت جواد شمقدري ساخت يك فيلم تبليغاتي براي يكي از نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري است.
موانع رشد سينما در شهرستانها - 1
جواد شمقدري: سياست كلي دولت بايد اصلاح مركز گرايي باشد / شانس فيلمسازي در شهرستان بسيار كم است
براي تقويت و تشويق فيلمسازان جهت فعاليت در شهرستانها بايد سياست كلي دولت به سمت اصلاح مركزگرايي در تمامي زمينه ها باشد.
کد خبر 177152
نظر شما