پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ دی ۱۳۹۱، ۱۴:۵۵

پردال عنوان کرد:

آسیب شناسی دوره های آموزشی معلمین درکهگیلویه و بویراحمد ضروری است

آسیب شناسی دوره های آموزشی معلمین درکهگیلویه و بویراحمد ضروری است

یاسوج – خبرگزاری مهر: معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: تهیه و تدوین ملاکهای جذب و بکارگیری مدرسین پایه سوم ابتدایی و آسیب شناسی دوره های آموزشی برگزار شده برای معلمان پایه های دوم و ششم ابتدایی از مهمترین اولویتها است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهین پردال ظهر سه شنبه در نشست تخصصی معاونین و کارشناسان آموزش ابتدایی استان افزود: بررسی نقاط قوت و ضعف کارکرد مجتمع های آموزشی وآموزش آموزگاران پایه سوم و دوره های بازآموزی آموزگاران اول، دوم و ششم وشیوه های تأمین نیروی انسانی مورد نیاز در سال آینده نیز دربرنامه کاری این معاونت قرار دارد.

وی بیان داشت: در این راستا بسته آموزشی در ارتباط با ارزشیابی توصیفی و برنامه سالانه تهیه شده که در بین مربیان توزیع می شود.

پردال همچنین از برگزاری کارگاه آموزشی برای معلمان دوره ابتدایی خبر داد و افزود: براساس برنامه زمانبندی شده، معلمان دوره ششم ابتدایی در این کارگاهها شرکت می کنند.

وی با بیان اینکه نحوه تدریس در پایه ششم ابتدایی از اهمیت زیادی برخوردار است، اظهار داشت: مربیان در این پایه درسی باید با ارائه روشهای جدید در یادگیری درس به دانش آموزان کمک کنند.

این مسئول یادآور شد: هم اکنون 9هزار و 877 دانش آموز در این استان در کلاس ششم مشغول تحصیل هستند.

کد خبر 1791660

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha