به گزارش خبرنگار حوزه و دانشگاه "مهر" عماد افروغ افزود : من با تمام شدت و قوت در جهت تاييد شما در جمعتان حضور يافتم و در مجلس نيز به پيگيري اين مساله تاكيد خواهم كرد.
افروغ تصريح كرد: اگر قرار است آموزش عالي با ضوابطي خاص اداره شود حق ندارد كه جا پاي دانشگاه آزاد بگذارد چرا كه دانشگاه آزاد تعريف خاص خود را دارد اما قرار نيست دانشگاه ملي ما نيز پولي شود.
اين نماينده مجلس افزود: ما نقدهاي زيادي به سيستم آموزش عالي كشور داريم كه بايد مورد بررسي قرار گيرند.
افروغ يادآور شد: فضاسازي شما خيلي موثر است و اميدوارم اگر نيازي به طرحي جديد در اين زمينه است اين طرح از جانب نمايندگان و يا اعضاي كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس ارائه شود تا هرچه زودتر اين مشكل مرتفع گردد. شما از شعارهاي احساسي پرهيز كنيد اما مجلس را مورد خطاب قرار دهيد.
وي در پايان يادآور شد: اميدوارم ديگر شاهد چنين ضوابطي كه به نظر مي رسد با سيستم آموزش عالي عدالت محور همخواني ندارد نباشيم.
نظر شما