پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ اسفند ۱۳۹۱، ۱۲:۲۱

اخبار خراسان شمالی

انهدام باند تجارت عتيقه جات تقلبي/ وقف اموال 9 بانوي نيكوكار در خراسان شمالي

انهدام باند تجارت عتيقه جات تقلبي/ وقف اموال 9 بانوي نيكوكار در خراسان شمالي

بجنورد - خبرگزاري مهر: انهدام باند تجارت عتيقه جات تقلبي در شهرستان مانه و سملقان، وقف اموال 9 بانوي نيكوكار در خراسان شمالي و ... از مهمترین عناوین اخبار امروز این استان است.

به گزارش خبرگزاري مهر، فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی گفت: باند خرید و فروش عتیقه جات جعلی در شهرستان مانه و سملقان متلاشی شد.

الله‌وردی رنجبر عنوان کرد: این باند که مبادرت به خرید و فروش عتیقه جات جعلی کرده بودند پیگیری‌های به عمل آمده طی عملیاتی توسط نیروهای یگان حفاظت شهرستان مانه و سملقان دستگیر شدند.

وی افزود: در این عملیات سه نفر دستگیر و به مقام قضایی معرفی شدند و در رابطه با سایر افراد این باند تحقیقات ادامه دارد.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی  و گردشگری خراسان شمالی گفت: اقلام ضبط شده شامل مجسمه، طلا و سکه تقلبی است.

9 بانوی خیراندیش خراسان شمالی اموال خود را وقف كردند

مدیركل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی گفت: امسال 9 بانوی خیراندیش این استان اموال خود را به ارزش سه میلیارد ریال وقف كردند.

حجت الاسلام رحیم مهدوی پور عنوان كرد: رقیه ذره پرور، خیرالنسا تركانلو و انیس یادگاری از شهرستان بجنورد به ترتیب منزل مسكونی 166 متری، زمین زراعی دو هزار متری و یك دستگاه آپارتمان 120 متری خود را وقف كرده اند.

وی افزود: زهرا قاسمی اهل شهرستان جاجرم منزل مسكونی 400 متری و فاطمه سبحانی از اسفراین واحد مسكونی 194 متری خود را وقف كرده اند.

او درباره موقوفات چهار بانوی شیروانی نیز گفت: مریم امینیان زمین آبی 12 هزار متری با آب چاه عمیق و یك ساعت آب، گرجی آور یك قطعه زمین زراعی، ننه بی بی عطاردی و لیلا حاتمی نیز هر كدام دو قطعه زمین 80 متری خود را وقف كرده اند.

حجت الاسلام مهدوی پور افزود: براساس نیت واقفان، این موقوفات صرف اطعام و عزاداری سیدالشهدا، نشر معارف قرآنی و روضه خوانی حضرت زهرا(س) و امور فرهنگی خواهد شد.

جشنواره قصه‌گویی در جاجرم برگزار می‌شود

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی جاجرم از برگزاری جشنواره قصه‌گویی در کتابخانه‌های عمومی این شهرستان خبر داد.

محمد عباس‌زاده اظهار داشت: یک قصه‌گوی خوب می‌تواند با تصویرسازی مناسب، شنونده را با قصه‌ها همراه سازد و به آسانی تجربه‌های اقوام گذشته و حتی پهلوانان ایرانی را بازگو کند.

وي با اعلام برگزاري جشنواره قصه گويي در اين شهرستان، هدف از برگزاری جشنواره را کمک به کودکان در رفع مشکلات زندگی اعلام کرد و گفت: قصه تنها وسیله‌ای برای سرگرم کردن نیست، بلکه امروز قصه و قصه‌گویی تبدیل به ابزار آموزشی و تربیتی شده است که با آن فضیلت‌هایی چون صبوری، بخشندگی، خودباوری، مشارکت و بسیاری دیگر را می‌توان به همگان به‌ ویژه کودکان آموخت.

وی همچنین قصه گویی را بهترین روش برای گفتگو درباره مشکلات کودکان به عنوان روش غیرمستقیم دانست و یادآور شد: بیان داستان و قصه راهی بسیار موثر برای ایجاد چنین ارتباطی است که می‌توان از آن برای کمک به کودکان در رفع مشکلات زندگی بهره برد.

کد خبر 2001450

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha