به گزارش خبرگزاري مهر به نوشته اين روزنامه آلماني ، دولت آلمان همچنان براي عضويت در شوراي امنيت سازمان ملل اصرار داشته و در همين خصوص اعلام كرده است كه تا تحقق اين امر از هيچ اقدامي فروگذار نخواهد كرد .
بر اساس اطلاعات بدست آمده روزنامه دي ولت دو كشور فرانسه و لهستان با اعلام موافقت خود با پيوستن آلمان به شوراي امنيت خواستار رسيدگي بيشتر مجمع عمومي سازمان ملل به در خواست عضويت كشورهاي برزيل ، آلمان ، هند و ژاپن شدند .
اين در حالي است كه عضويت دائم در شوراي امنيت سازمان ملل و برخورداري اين كشور از حق وتو همواره مورد مخالفت مقامات آمريكايي قرار گرفته است .
گفتني است چهار كشور متقاضي عضويت در شوراي امنيت در نظر دارند پيشنهاد خود را پيرامون گسترش اعضاي اين نهاد بين- المللي اوايل ماه آينده ميلادي در اختيار سازمان ملل قرار دهند .
درميان 5 كشورداراي حق وتو در شوراي امنيت تنها آمريكا از عضويت دائم ژاپن در شوراي امنيت حمايت مي كند . اين در حالي است كه اين امر مورد مخالفت مقامات چين قرار گرفته است .


نظر شما