به گزارش خبرگزاري مهر، مسئول تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور برگزیدگان مسابقات تیراندازی کارکنان این دانشگاه را اعلام کرد.
حسین شهرآبادی افزود: این مسابقات تحت عنوان جام شهدای گمنام با حضور 53 نفر از مردان و30 نفر از زنان در دو گروه مجزا برگزار شد.
وی بیان داشت: سالن تیراندازی واحد نیشابور از مجهزترین سالنهای تیراندازی منطقه 9 دانشگاه آزاد اسلامی بوده که تاکنون مسابقات بسیاری را در سطح شهرستان برگزار کرده است.
شهرآبادی یادآور شد: علیاکبر بوژمهرانی، علیاکبر محمدیان و حمید لگزیان بهترتیب مقام اول تا سوم گروه مردان و نوروزیه، عبداللهآبادی و معروفی بهترتیب مقام اول تا سوم گروه زنان را بهدست آوردند.
ده سوداگر مواد افیونی در نیشابور دستگیر شدند
فرمانده انتظامی نیشابور از دستگیری ده سوداگر مواد افیونی در راستای اجرای طرح پاکسازی مناطق آلوده و جرمخیز در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ محمدحسن امیری افزود: طرح پاکسازی مناطق آلوده با هدف مقابله با خردهفروشان و توزیعکنندگان مواد مخدر به مدت دو روز در سطح شهرستان به مرحله اجرا درآمد.
وی بیان کرد: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر با انجام یک سری تحقیقات گسترده پلیسی و شناسایی پاتوقهای توزیعکنندههای مواد افیونی، این طرح را با همکاری دیگر واحدهای انتظامی به اجرا گذاشتند.
امیری اضافه کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.
مراسم تودیع و معارفه معاون سمای دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور برگزار شد
مراسم تودیع و معارفه معاون سمای دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور برگزار شد.
در این مراسم از خدمات 14 ساله احمد عبداللهآبادی معاون سابق سما تقدیر شد و علیرضا شیرخانی طی حکمی با پیشنهاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور و تایید میرشمسی، معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشي و فرهنگی سما بهعنوان معاون جدید سما و رئیس مرکز سمای واحد نیشابور معرفی شد.
گفتنی است این مراسم با حضور معاون هماهنگی و پشتیبانی سما در سازمان مرکزی، دبیر سما در منطقه 9 ، معاونان سمای واحدهای منطقه 9 دانشگاه آزاد اسلامی، مسئولان و کارکنان واحد نیشابور و مسئولان و رؤسای ادارات و نهادهای این شهرستان در محل تالار فضل این دانشگاه صورت گرفت.


نظر شما