پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ تیر ۱۳۸۴، ۱۴:۳۳

با هدف جلب كمك كشورهاي توسعه يافته

عنان با مقامات اتحاديه اروپا درباره كشورهاي فقير گفتگو كرد

دبير كل سازمان ملل از اتحاديه اروپا خواست تلاش هايي را به منظور ترغيب كشورهاي توسعه يافته براي كمك به كشورهاي فقير و در حال توسعه آغاز نمايد.

به گزارش خبرگزاري مهربه نقل از مركز اطلاعات سازمان ملل، كوفي عنان درناهاركاري كه با مقامات اتحاديه اروپا در نيويورك صرف كرد، اظهار داشت: توسعه يك روند طولاني مدت است و ما بايد تلاش كنيم به كشورهاي درحال توسعه كمك نماييم اين روند طولاني مدت را هر چه زودتر آغاز نمايند.

دبيركل سازمان ملل در ادامه از مقامات اتحاديه اروپا درخواست كرد از كشورهاي توسعه يافته عضو اين اتحاديه درخواست كنند به كشورهاي ديگر كمك كنند، وارد روند جهاني شدن  و نظامي هاي سيستماتيك جهاني شوند تا بتوانند هر چه زودتر به ثباتي سياسي و اجتماعي دست پيدا كنند.

گفتني است دبير كل سازمان ملل مدتي پيش از سران هشت كشورصنعتي جهان نيز درخواست كرده بود در نشست ماه آينده خود دراسكاتلند جهت رسيدگي به كشورهاي  فقير بحث و گفتگو كنند و نتيجه آن را به سازمان ملل اعلام نمايند.


 

کد خبر 201058

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha