پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ اسفند ۱۳۹۱، ۱۴:۳۱

پیریایی تاکید کرد:

مجموعه‌های خیریه قم از موازی کاری پرهیز کنند/ جدایی موسسات خیریه از بخش‌های دولتی اشتباه است

مجموعه‌های خیریه قم از موازی کاری پرهیز کنند/ جدایی موسسات خیریه از بخش‌های دولتی اشتباه است

قم - خبرگزاری مهر: استاندار قم گفت: باید اولویت‌های اقدامات مجموعه خیرین در استان مشخص و بر اساس آن برنامه ریزی صورت گیرد تا از موازی کاری‌ها پرهیز شود.

به گزارش خبرنگار مهر، کرمرضا پیریایی، ظهر پنج شنبه در جلسه سالانه هیئت امناء هماهنگی دفاتر مراجع معظم تقلید، موسسات، سازمان‌ها و مراکز خیریه و خیرین استان قم که در تالار معصومیه استانداری برگزار شد، اظهار داشت: جلساتی با حضور کارگروه های مختلف در روزهای گذشته تشکیل شد تا مقدمات برگزاری این مجمع فراهم شود.

وی با بیان اینکه باید اهداف و کارکرد مجموعه خیرین در استان قم را مورد ارزیابی قرار داد، افزود: استان قم جایگاه ویژه‌ای در کشور دارد و مجموعه خیرین استان نیز باید به گونه‌ای فعالیت کنند که در سطح ملی الگو و نمونه باشند.

استاندار قم با بیان اینکه خیرین در استان قم در دامنه منابع سرشار مفهومی، فکری و مصداقی قرار دارند ابراز داشت: در گذشته مجموعه دولتی از مراکز خیرین جدا شده بودند که این امر مطلوب و درست نیست و باید مجموعه مراکز و موسسات خیریه با دستگاه‌های مدیریتی استان در ارتباط نزدیک باشند تا بتوانند با همکاری و هماهنگی یکدیگر ثمرات و خدمات خوبی به اقشار آسیب پذیر جامعه و نیازمندان داشته باشند.

وی عنوان کرد: در استان قم مجموعه های خیریه فراوانی مشغول به فعالیت هستند که ممکن است در برخی از موارد دچار بی برنامگی و موازی کاری شوند که تشکیل هیئت امناء هماهنگی دفاتر مراجع معظم تقلید، موسسات، سازمان‌ها و مراکز خیریه و خیرین استان قم می‌تواند از این امر جلوگیری کند و خدمات به نحو مطلوب تری به جامعه هدف ، ارائه شود.

پیریایی اضافه کرد: خیرین استان می‌توانند پیشنهادات و راه کارهای خود را در بخش‌های مختلف به مجموعه مدیریتی استان ارائه کنند که البته لازمه آن داشتن ارتباط تنگاتنگ با مسئولان و دستگاه های دولتی است.

وی با بیان این اینکه باید اولویت‌های اقدامات مجموعه خیرین در استان مشخص باشد و بر اساس آن برنامه ریزی صورت گیرد، افزود: ممکن است در بخش هایی کارهای خوبی صورت گرفته باشد و دیگر لازم نیست که در اولویت باشد.

استاندار قم افزود: هیئت امناء هماهنگی دفاتر مراجع معظم تقلید، موسسات، سازمان‌ها و مراکز خیریه و خیرین استان قم به صورت سه ماه یکبار تشکیل می‌شود که در فاصله این زمان بندی باید کارگروه‌ها جلسات خود را برگزار و گزارشات خود را به مجمع عمومی ارائه کنند.

وی تصریح کرد: در این جلسات نباید تنها به ارائه گزارش بسنده کرد بلکه در عمل نیز باید شاهد تحقق اقدامات ذکر شده باشیم.

دبیران هر یک از کارگروه‌ها نیز در این جلسه به ارائه گزارشات خود پرداختند.

در ادامه نیز اصلاح اساسنامه به تصویب مجمع عمومی رسید و انتخابات اعضای هیئت امناء هماهنگی دفاتر مراجع معظم تقلید، موسسات، سازمان‌ها و مراکز خیریه و خیرین استان قم و همچنین بازرسان برگزار شد.
 

کد خبر 2013783

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha