۱۴ فروردین ۱۳۹۲، ۱۶:۴۸

حسنوند:

مراسم سوگواری حضرت فاطمه(س) در بوشهر عاشورایی برگزار می‌شود

مراسم سوگواری حضرت فاطمه(س) در بوشهر عاشورایی برگزار می‌شود

بوشهر - خبرگزاری مهر: استاندار بوشهر گفت: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری، مراسم سوگواری حضرت فاطمه زهرا(س) در بوشهر عاشورایی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، فریدون حسنوند ظهر چهارشنبه در نشست با مسئولان استان بوشهر اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب تاکید فراوانی برای برگزاری باشکوه مراسم ایام فاطمیه داشته‌اند و ما نیز باید همه تلاش خود را برای برگزاری مراسمی در خور شان این ایام به کار بگیریم.

وی با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی برای برگزاری باشکوه این ایام، تصریح کرد: با تاکیداتی که مقام معظم رهبری داشتند، مراسم سوگواری شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) امسال با شور عاشورایی برگزار می‌شود.

استاندار بوشهر با تاکید بر لزوم حضور گسترده در این برنامه‌ها، تاکید کرد: حضور با شکوه مردم به‌ویژه بانوان در مراسم عزاداری شهادت دخت گرامی پیامبر عظیم الشان اسلام یک ضرورت است.

وی ادامه داد: برنامه ویژه این ایام به مدت سه شب در مجتمع فرهنگی هنری نهم دی بوشهر برگزار می‌شود که حضور خانواده ایثارگران در این مراسم ضروری است.

حسنوند با تاکید بر لزوم تكريم و تنظيم هماره اين اسطوره ازلی و الگوی جاودانه جهان بشريت، اضافه کرد: در مراسم سوگواره حضرت فاطمه زهرا(س) برنامه های فرهنگی، هنری و مذهبی با شرکت هنرمندان از جمله گروه  تاوان برگزار خواهد شد.

کد خبر 2025465

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha