پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ فروردین ۱۳۹۲، ۸:۵۵

جاسمیان با مهر مطرح کرد:

پرسپوليس نتیجه نمی‌گیرد/ کی‌روش عملکرد قابل توجهی ندارد

پرسپوليس نتیجه نمی‌گیرد/ کی‌روش عملکرد قابل توجهی ندارد

بوشهر - خبرگزاری مهر: پیشکسوت فوتبال پرسپولیس تهران و تیم ملی ایران با بیان اینکه غیر فوتبالی‌ها در راس فوتبال قرار گرفته‌اند و باعث ضعف در فوتبال شده‌اند، گفت: این پرسپولیس با این شرایط نتیجه خوبی را نمی‌تواند کسب کند

به گزارش خبرنگار مهر، حمید جاسمیان متولد سوم شهریور 1316 در آبادان است. فوتبال را از تیم فوتبال شاهین آبادان شروع کرد. پس از رد پیشنهاد باشگاه تاج به باشگاه فوتبال شاهین و سپس به پرسپولیس رفت و به مدت سه سال کاپیتان این تیم شد.

وقتی حمید جاسمیان چشم در چشم پرویز خسروانی، مدیر تاج سابق دوخت و به او جواب منفی داد، سپهبد از تعجب خشکش زد. مگر می‌شد در آبادان باشی و از بازی در تیم بزرگ تاج راحت بگذری. جاسمیان دوست داشت در شاهین بازی کند و بعدها ثابت کرد که خواستن، توانستن است.

بعدها در شاهین، تیم ملی و پرسپولیس بازی کرد. در دفاع آنقدر محکم و قدر بود که به او لقب "سیم خاردار" داده بودند. او امروز در کنار همایون بهزادی، مسئولیت امور پیشکسوتان فوتبال ایران را بر عهده دارد.

جاسمیان در ارتباط با زمان و محل آغاز فوتبال خود اینگونه می‌گوید: فوتبال را در شهر شهيد پرور آبادان و از دوران تحصيلي شروع کردم و در رشته‌هاي مختلف ورزشي فعاليت داشته ام.

وی در ادامه در پاسخ به سوالی که در چه باشگاه‌هایی سابقه بازی داری، گفت: شاهین آبادان، شاهين و پرسپوليس تهران، تیم‌هایی بودند که در انها بازی کرده‌ام.

فوتبال امروز شده پول، پول و باز هم پول

این پیشکسوت تیم ملی فوتبال ایران در ارتباط با تفاوت فوتبال امروز با ديروز بیان داشت: در فوتبال ديروز تعصب وجود داشت و از جان گذشتگي ولي فوتبال امروز شده پول، پول و باز هم پول.

وی در پاسخ به این سوال که چرا تعصب در فوتبال امروز كم شده است، اذعان داشت: به خاطر پول‌هاي بي حسابي است كه به بازيكنان داده مي شود شاهد کم شدن تعصب در فوتبال هستیم.

سوال دیگر ما از وی این بود که فوتبال الان را مي پسنديد يا فوتبال زمان خودتان را، که جاسمیان پاسخ داد: من فوتبال زمان قديم را بيشتر مي پسندم چون فوتبال امروز زيبا نيست، چون دنبال امتياز هستند.

جاسمیان اولین مربی خود را دکتر اکرامی عنوان کرد و با بیان اینکه پست تخصصی‌اش بک وسط بوده است، اضافه کرد: دكتر مسعود برومند، همايون بهزادي و محمد پنجعلی از بهترین‌های دوران فوتبالی ما بودند.

وی تعداد گل‌های زده خود را چهار گل عنوان کرد و در ارتباط با الگو ورزشی خود نیز اینگونه اظهار داشت: در خارج دي استفانو و در ايران دكتر مسعود برومند الگوی ورزشی من بودند.

کسی برای پیشکسوتان ارزش قائل نیست

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که "چرا پيشكسوتاني چون شما صحنه را ترك كرده‌ايد"، تصریح کرد: چون در مملكت ما براي پيشكسوتان ورزش ارزش قائل نيستند.

سوال دیگر ما از جاسمیان این بود که فكر نمي‌كنيد عدم حضور شماها باعث ضربه خوردن به فوتبال شود که در این ارتباط بیان داشت: بله؛ تا كنون شده و هر روز بدتر هم خواهد شد.

وی در ارتباط با بهترین بازی خود در تیم ملی نیز گفت: بهترين بازي من در مقابل تيم ملي عراق براي المپيك 1964 توكيو بود كه من و مرحوم حميد شيرزادگان بهترين بازي را كرديم.

جاسمیاندر ارتباط با نقش اخلاق در ورزش نیز اینگونه اظهار داشت: نقش اخلاق بزرگترين نعمت و بزرگواري در ورزش به حساب مي آيد که باید به صورت ویژه به آن توجه شود.

بی‌برنامگی علت افت فوتبال است/ افراد در جای خود نیستند

این پیشکسوت فوتبال پرسپولیس و تیم ملی ایران، دليل افت فوتبال کشورمان را نبودن برنامه درست و نبودن افراد در جاهاي خود دانست و پیشنهاد خود برای بهبود وضعیت فوتبال را اینگونه بیان کرد: براي مدت چهار سال در جوانان و نوجوانان و براي تيم‌هاي پايه برنامه‌ريزي كنيم.

وی پدر فوتبال ايران را دكتر اكرامي و دكتر مسعود برومند معرفی کرد و خاطره شیرین خود از دوران فوتبال را قهرماني با تيم شاهين و پرسپوليس در قهرماني ايران بیان کرد.

جاسمیان در پاسخ به این سوال که از اينكه در ورزش‌ها فوتبال را انتخاب كرديد پشيمان نيستيد؟ گفت: خير؛ من در فوتبال خیلی چیزها یاد گرفتم.

وی مهمترين اتفاق زندگي خود را اینگونه تشریح کرد: من از فوتبال و زندگی در کنار ورزشکاران خاطرات زیادی دارم، اما مهم‌ترین اتفاق زندگی من برمی‌گردد به زمانی که فوتبال را کنار گذاشته بودم. من اهل آبادانم و به آن افتخار می‌کنم. وقتی جنگ تحمیلی آغاز شد و صدام به کشورمان تجاوز کرد، به طور قطع روزگار بدی بود، اما وقتی برای من قضیه بدتر شد که آبادان تحت محاصره بود و واقعا شرایط برای من بدتر شد. آن موقع توان جنگیدن در خط مقدم را نداشتم، اما هر کمکی از دستم برآمد انجام دادم. وقتی خبر شکستن حصر آبادان را شنیدم، واقعا خوشحال شدم و یکی از بهترین روزهای زندگی ام بود. حادثه‌ای که از آن به عنوان مهمترین حادثه زندگی‌ام نام می‌برم، اما بعد از آن یک خبر خوب دیگر باعث شد تا بهترین روز زندگی‌ام شود و آن موقعی بود که خرمشهر آزاد شد. این دو روز برای من بهترین روزها بودند. برای هر لحظه که کشورمان تحت هجوم قرار گرفته بود، زجر کشیدم و حالا خوشحال هستم که کشور امنی داریم.

کی‌روش عملکرد قابل توجهی نداشته است

جاسمیان در ارتباط با شرایط صعود تیم ملی به جام جهانی نیز اظهار داشت: با اراده محكم و با عنايت به خداوند و پشتيباني مردم كه در بازي كره براي تيم ملي سنگ تمام گذاشتند صعود خواهيم كرد.

وی همچنین در ارتباط با عملكرد كي روش نیز گفت: عملكرد آقاي كي روش در مدت يكسال كه براي تيم ملي فعاليت مي كند چندان مورد توجه نبوده چون تيم ملي ما اگر تماشاچي و مردم حمايت نمي كردند براي رفتن به جام جهاني مشكل داشتيم.

وی به وضعیت فوتبال استان بوشهر نیز اشاره کرد و ادامه داد: متأسفانه مقام‌هاي بالاي تربيت بدني و استانداري و فرمانداري در كمك به تيم هاي فوتبال استان بوشهر كه فوتبال اين استان داراي قدمت بزرگي بوده است همكاري نكردند و اگر به فوتبال بوشهر توجه نشود روزهاي بدي در انتظار فوتبال بوشهر خواهيم داشت.

وی عملکرد مدیرعامل باشگاه پرسپولیس را نیز اینگونه توصیف کرد: آقاي رويانيان با چه كسي مشورت كرده، ايشان كه فوتبالي نبوده‌اند كه رفتند دنبال دنيزلي، دنيزلي وقتي كه آمد براي پرسپوليس چكار كرد؛ تيم را برد چهاردهم، امسال هم مربي پرتقالي آورد که هیچ نتیجه ای نگرفت و رفت، پرسپوليس هيچي نخواهد شد.

این پرسپولیس هیچی نمی‌شود/ انتقاد از عملکرد کمیته فنی

جاسمیان در ارتباط با وضعیت امسال پرسپوليس گفت: پرسپوليس امسال هيچ مقامي نخواهد گرفت چون كه مديرعامل ورزشي ندارد، شما بينيد كميته فني پرسپوليس چه افرادي هستند اين افراد كجاي فوتبال بوده اند كه آنها را انتخاب كرده اند، يك كميته فني انتخاب كرده با 120 ميليون رفت آن‌طرف، يكي رفته كمك بافق يزد و ديگري رفته داماش گيلان و ... آخر اينها كميته فني هستند؟ كميته فني بايد يك‌سال در باشگاه مستقر باشد و كار قشنگ مربي را ببيند كار مربي را توضيح دهد، ولي متأسفانه در مملكت ما از اين خبرها نيست.

 

وی آرزوی خود در سال 92 را نیز اینگونه عنوان کرد: سلامتي، خوشبختي براي تمامي ايرانيان و خانواده ام، همچنين آرزوي موفيقت براي ورزش كشور به‌ویژه فوتبال كه مسابقات مهمي در مقدماتي جام جهاني و جام ملت هاي آسيا پيش رو دارد و آرزو دارم با كسب نتايج درخشان در ورزش كشور مردم ما هميشه لبخند بر لب داشته باشند.

جاسمیان در پاسخ به این سوال که بزرگترین اتفاق سال92 برای شما چه می تواند باشد؟ گفت: قطعاً بزرگترين اتفاق ورزشي به‌ویژه در بخش فوتبال، موفقيت در نتيجه گيري مسابقات مقدماتي جام جهاني است كه انشاالله نتايج لازم را كسب كنيم و به جام جهاني راه يابيم و اين راه يابي به طور حتم مي تواند بهترين اتفاق فوتبالي در سال 92 باشد.

گفتــگو: اسماعيل كشتكــار

کد خبر 2026492

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha