به گزارش خبرنگار مهر، در مرحله نیمه نهایی لیگ استاندارد هشتیمین دوره مسابقات ربوکاپ ایران آزاد 2013 در حالی که 4بازی تا کنون برگزار شده تیم SPQR ایتالیا با 6 امتیاز پیشتاز است.
تیم MRL نیز با کسب 4 امتیاز دوم، تیم KOURTESاز یونان با کسب 1 امتیاز سوم و تیم Dutch nao از هلند با کسب صفر امتیاز در رتبههای بعدی این لیگ قرار دارند.
فردا دوشنبه با برگزاری 2 بازی باقی مانده از این لیگ این بخش از مسابقات ربوکاپ به کار خود خاتمه خواهد داد.
لیگ روباتهای انسان نما
در لیگ روباتهای انسان نمای رده کودک تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین با کسب 12 امتیاز در صدر جدول قرار دارد.
تیمهای parand از دانشگاه آزاد پرند با 7 امتیاز، YRA از دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات یزد با 2 امتیاز و تیم vatio-upاز مکزیک با یک امتیاز در مقامهای دوم تا چهارم را کسب کردند.
در رده نوجوان لیگ روباتهای انسان نما تنها تیم "پرند" موفق به کسب 6 امتیاز شد و سایر تیمها امتیازی کسب نکردند.
لیگ روباتهای پرنده
در لیگ روباتهای پرنده در مجموع 5 تیم از 8 تیم باقی مانده در مرحله نیمه نهایی به مرحله نهایی صعود کردند که به شرح ذیل است:
تیم FSR از دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات فارس با 51.72 امتیاز
تیم ARC از دانشگاه صنعتی امیرکبیر با 34.38 امتیاز
EMC از دانشگاه آزاد واحد اسلامشهر با 25 امتیاز
تیم MRL دانشگاه آزاد قزوین با 22.86 امتیاز
تیم HOMAدانشگاه چمران کرمان با کسب 19.7امتیاز
لیگ روباتهای امدادگر واقعی
در لیگ روباتهای امدادگر واقعی 4 تیم از مجموع 8 تیم باقی مانده در مرحله نیمه نهایی به مرحله نهایی صعود کردند.
تیمهای صعود کننده به مرحله نهایی به ترتیب امتیاز عبارتند از:
تیم MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با کسب495 امتیاز
تیم Ariyana از دانشگاه آزاد تهران مرکز با 255 امتیاز
تیم Asema mashin از دانشگاه آزاد تهران غرب با کسب 179 امتیاز
تیم Nutech-R از ژاپن با 170 امتیاز


نظر شما