۲۱ فروردین ۱۳۹۲، ۱۳:۴۳

انتشارات علمی فرهنگی 7 اثر کودکانه‌اش را چند رسانه‌ای کرد

انتشارات علمی فرهنگی 7 اثر کودکانه‌اش را چند رسانه‌ای کرد

هفت اثر منتشر شده در حوزه ادبیات کودک و نوجوان انتشارات علمی و فرهنگی به صورت کتاب چند رسانه‌ای در نمایشگاه کتاب ارائه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، هفت عنوان کتاب انتشارات علمی و فرهنگی در حوزه کودک و نوجوان از سوی شرکت فرهنگ فیلم تهران به صورت کتاب چند رسانه‌ای تولید و منتشر می‌شود.

بنابراین گزارش، ضبط گویش 7 کتاب منتشر شده در حوزه کودک به دو زبان فارسی و انگلیسی در روزهای اخیر در استودیو صدای فرهنگ فیلم تهران آغاز شده است.

هدف از این اقدام آسان‌تر شدن کتابخوانی برای کودکان و در دسترس بودن سریع آن عنوان شده است.

روی دماغ یک فیل گنده، پالتو قرمز، مرغ سرخ پاکوتاه، ننه باقالی، چشمان باز، جیک تق جیک، ابوسعید و بقال فضول عناوین کتاب‌هایی هستند که در حال آماده سازی و خوانش هستند.

محصول نهایی این پروژه، 7 کتاب چند رسانه‌ای است که شامل متن کامل کتاب به دو زبان فارسی و انگلیسی به همراه گویش کامل فارسی و انگلیسی خواهد بود.

گویش فارسی این کتاب‌ها را مهسا نظامی و انگلیسی را هم مهسا اسدی بر عهده دارند.

این آثار در بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عرضه خواهد شد.

کد خبر 2029928

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha