پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۱:۵۴

رحمانی:

مجمع خیران 280 پروژه ورزشی در استان زنجان را تحویل گرفت

مجمع خیران 280 پروژه ورزشی در استان زنجان را تحویل گرفت

زنجان -خبرگزاری مهر: مدیر کل ورزش و جوانان استان زنجان گفت: مجمع خیران ورزشکار در زنجان به عنوان دومین استان بعد از اصفهان تشکیل شد و پس از تشکیل، خیران 280 پروژه ورزشی در این استان را تحویل گرفتند.

 به گزارش خبرنگار مهر، ایرج رحمانی شامگاه چهارشنبه در نخستین جلسه مجمع خیرین ورزشکاران استان زنجان فعالیت های صورت گرفته در زمینه اماکن ورزشی استان را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: در حال حاضر سرانه فضای ورزشی در استان در حدود 75 سانتی متر است و این در حالی است که بنا بود این عدد در پایان برنامه چهارم توسعه به یک متر ارتقا یابد که به دلیل بروز مشکلاتی برای کشور و کمبود اعتبارات این عدد محقق نشد.
 
وی با یادآوری اینکه تا پایان برنامه پنجم توسعه باید در عدد سرانه فضای ورزشی استان به 2.1 دست یابیم افزود: هنوز بسیاری از پروژه های ورزشی استان برای دست یابی به این عدد نیمه تمام است.
 
مدیر کل ورزش و جوانان استان زنجان ادامه داد: زنجان دومین استانی است که مجمع خیرین ورزشیار را تشکیل می دهد. همچنین استان اصفهان اولین استان در این زمینه بوده و پس از تشکیل این مجمع خیران 280 پروژه ورزشی در این استان را تحویل گرفتند.
 
رحمانی، در خصوص ارتباط ورزش به ویژه ورزش های همگانی با سلامت انسان افزود: ورزش یکی از مقوله هایی است که در امر پیش گیری از بیماری موثر است متاسفانه ما در کشور بیشتر به دنبال درمان هستیم تا پیشگیری و باید توجه داشت که استرس یکی از عوامل موثر در بروز سرطان است.
 
وی، با اشاره به لزوم پیشگیری در بیماری ها با استفاده از سرمایه گذاری گفت: شادابی و نشاط از عوامل مغلوب کننده سرطان در جامعه است.
 
در این مجمع که 19 نفر از اعضا شرکت داشتند پس از برگزاری رای گیری تعداد 5 نفر که شامل آقایان سیروس میانجی، محسن جاویدان، فریدون اصفهانیان، نباتچیان، مرادلو، بادبرین و جمیلی به عنوان اعضای اصلی هیئت مدیره و آقایان دکتر خضری و پناهی عضو علی البدل هیات میدیره انتخاب شدند.
 
 آقایان زارع و امین نیز به ترتیب بازرس اصلی و بازرس علی البدل انتخاب شدند.

کد خبر 2045374

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha