پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۹:۴۸

مهر گزارش می دهد/

تکذیب رد صلاحیت یک کاندیدا در صحن شورا/ تخریب دیگران عامل نگرانی و دلسردی مردم است

تکذیب رد صلاحیت یک کاندیدا در صحن شورا/ تخریب دیگران عامل نگرانی و دلسردی مردم است

ساری - خبرگزاری مهر: انتقاد یک عضو شورای اسلامی شهر ساری از عدم ارائه گزارش دولت از سفرهای استانی و تکذیب عضو دیگر شورای اسلامی شهر ساری از رد صلاحیت خود، برخی اخبار جلسه شورای شهر ساری در شب گذشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، سيد مهدي  احمدي شامگاه یکشنبه در جلسه علنی شورای اسلامی شهر ساری، هر گونه شايعه در مورد رد صلاحيت خود را به شدت تكذيب كرد و اظهار داشت: همه بويژه كانديداها رعايت تقوا و اخلاق انتخاباتي را بکنند چرا برخي دين خود را به دنياي مي فروشند و اينگونه در مورد شخصت افراد سخن مي گويند.

وي تاكيد كرد: چرا برخي افراد پيشداوري کرده و قبل از اعلام رسمي ليست كانديداها از سوي فرمانداري جو سازي كرده و موجبات هتك حرمت اشخاص را فراهم مي کنند.

احمدي با بيان اينكه چرا برخي افراد به راحتي به ديگران تهمت زده و غيبت مي نمايند با اين كه مي دانند اين كار گناه كبيره است هم خدا را بر سر خشم مي آورند و هم روز قيامت حق الناس بر عهده آنان خواهد افتاد افزود: مردم شهر ساري به خوبي مي دانند كه احمدي مدال نوكري قرآن و اهل بيت بر گردن دارد و به اين مدال هم افتخار مي كند چگونه مي توان تصور كرد كه بايد رد صلاحيت شود.

تخريب ديگران باعث نگراني و دلسردي مردم

نایب رئيس شوراي اسلامي شهر ساري نیز در جلسه علني اين شورا تصريح كرد: انتخابات رياست جمهوري و شوراها دو رويداد مهم و سرنوشت سازي است كه در پيش داريم و براي آن كه صحنه اين اتتخابات به صحنه تحقق منويات مقام معظم رهبري مبني بر حماسه سياسي تبديل شود.

میر صالح صالحی نیا گفت: همه اعم از دست اندركاران انتخابات، انتخاب شوندگان و انتخاب كنندگان بايد مراقبت كنند.

وی افزود:تخريب ديگران نه تنها سودي براي كسي ندارد بلكه باعث نگراني و دلسردي مردم مي شود و اين مغاير با تاكيدات رهبري و مصالح كشور و نظام اسلامي است.

تلاش براي اعتلاي نام ساري مهم است

رئيس كميسيون بودجه و مالي شوراي اسلامي شهر ساري با تقدير از دست اندركاران برگزاري جشنواره عرق گيري بهار نارنج تصريح كرد: اين جشنواره يقينا بهتر از سال قبل برگزار شد و انصافا جاي تشكر و قدرداني دارد.

جمال باقري با اعلام اينكه در شوراي سياست گذاري با حمايت استاندار توانستيم جشنواره عرق گيري بهار نارنج را به ثبت ملي برسانيم، افزود: جا دارد از آقاي ماهفروزي از سازمان ايرانگردي و جهانگردي كه در اين رابطه خيلي كمك و مساعدت كرده، قدرشناسي كنيم.

وي تاكيد كرد: لازم است در سال هاي آتي اين جشنواره در مقياس استاني و با ديد ثبت ملي با شكوه هر چه تمام تر برگزار شود به گونه اي كه از شرق تا غرب استان را در بر گيرد.

شايعات پيرامون تعيين صلاحيت ها خلاف قانون است

محمد حسن محمدي كيادهي، دیگر عضو شورای اسلامی شهر ساری در این جلسه گفت: شايعاتي كه در مورد رد صلاحيت كانديداهاي شورا در سطح شهر مطرح بوده ظاهرا يك تخريب حساب شده است.

وي افزود: مواد۲۶ و ۲۸ و ۲۹ قانون انتخابات شرايطي را براي كانديداها لحاظ كرده و ماده ۳۲ هم نحوه تعيين هيأت اجرايي از سوي فرماندار را مشخص کرده كه از بين ۳۰ تن ازمعتمدين تعداد ۷ نفر به عنوان اعضاي هيأت اجرايي انتخابات معين مي شوند و اين هيأت طبق ماده ۴۰ وظيفه ثبت نام از كانديداها و استقرار صندوقها درنقاط مختلف شهر و افزايش يا كاهش آنها را دارد.

اين عضو شوراي شهر ساري ادامه داد: در ماده ۴۶ هم آمده است كه هيئت اجرايي براي تعيين صلاحيت كانديداها بايد از چهارمرجع استعلام و اين مراجع نيز طبق ماده ۴۷ بايد درچارچوب قانون اعلام نظر كنند.

سيد محمد آقاميري، عضو شوراي اسلامي شهر ساري با اشاره به تغييرات مكرر در رياست كميسيون فرهنگي اجتماعي شورا در شش ماه افزود: اين كميسيون به عنوان يكي از مهم ترين كميسيونهاي شورا براي اثر گذاري نياز به انسجام بيشتر و نيز ثبات در برنامه ريزي و تدوين راهبردها دارد.

وي ادامه داد: اصلي ترين كار یک شورا در اين بر هه باید انجام دهد، تفريغ بودجه است اما ظاهرا شورا به قدري درگير امور خود مي باشد كه از اين امر مهم باز مانده است.

عضو شوراي شهر ساري با بيان اينكه كميسيون هاي شورا تقريبا تعطيل است خواستار تحرك بيشتر كميسيون ها شد و گفت: تصميم سازي هاي شورا در چارچوب كيمسيون هاي مختلف صورت مي گيرد و  انفعال آنها طبيعتا به كار اصلي شورا خدشه وارد خواهد ساخت

کد خبر 2058620

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha