پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ خرداد ۱۳۹۲، ۱۱:۵۹

کاروان مردمی بیجار عازم مرقد امام راحل (ره) شد

کاروان مردمی بیجار عازم مرقد امام راحل (ره) شد

بیجار - خبرگزاری مهر: با نزدیکی به سالگرد رحلت بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی کاروان پیاده شهرستان بیجار به مرقد امام راحل (ره) اعزام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، با قرار گرفتن در آستانه سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، کاروان 35 نفره پیاده با نام "رهروان پیر جماران" با حضور مسئولان شهرستان به منظور شرکت در مراسم سالگرد ارتحال امام (ره) از میدان فاضل شهر بیجار به سوی تهران اعزام شدند.

امام جمعه بیجار در مراسم اعزام این کاروان در میدان فاضل گروسی در سخنانی با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل (ره) گفت: کاروان زائران حرم مطهر امام راحل این شهرستان با شرکت در مراسم سالگرد عروج ملکوتی حضرت امام (ره) یک بار دیگر با آرمان های والای آن امام همام و مقام معظم رهبری تجدید بیعت خواهند کرد.

حجت الاسلام علی مرادی با تجلیل از شخصیت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی اظهار داشت: شخصیت امام راحل در ابعاد مختلف کم نظیر بود و توانست بار دیگر اسلام ناب محمدی را احیا کند.

وی افزود: امام خمینی (ره) حق بزرگی برگردن همه ما دارد و اینگونه حرکات در واقع اداء دین نسبت به آن بزرگوار است.

امام جمعه بیجار ادامه داد: امام خمینی (ره) شخصیت ماندگاری در تاریخ بشریت است که انسانیت و آزادگی را زنده کرد و نه تنها ایران را از سلطه استکبار نجات داد، بلکه سبب گسترش تفکر مقاومت و ظهور جنبش های اسلامی در جهان و نجات بشریت از ظلم و ستم دیکتاتوری ها شد.

حجت الاسلام مرادی به اهداف اجرای این امر اشاره کرد و یادآور شد: هدف از این اقدام شرکت در مراسم سالگرد امام راحل (ره) و تجدید میثاق با آرمان های بنیانگذار انقلاب و تجدید پیمان مجدد با مقام معظم رهبری است وانتظار می رود که اجرایی کردن برنامه ها و اقدامات این چنین زمینه را برای ترویج آرمان ها و ارزش های انقلاب اسلامی در سطح جامعه فراهم کند.

وی بیان کرد: این کاروان پس از حضور در مرقد امام راحل (ره) و شرکت در برنامه های سالگرد ارتحال ایشان، به بیجار باز می گردد.

کد خبر 2066351

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha