پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ خرداد ۱۳۹۲، ۱۳:۳۴

به مدت یک هفته/

برپایی نمایشگاه در کاروانسرای شاه عباسی/ صنایع دستی کرج رونق می گیرد

برپایی نمایشگاه در کاروانسرای شاه عباسی/ صنایع دستی کرج رونق می گیرد

کرج- خبرگزاری مهر: معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان البرز گفت: نمایشگاه آثار صنایع دستی هنرمندان کرج به مدت یک هفته در کاروانسرای شاه عباسی برپا شده است.

سعید امینی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر اظهار داشت: هنرمندان شهرستان های استان البرز با حضور در این نمایشگاه که به مناسبت بهره برداری از کاروانسرای شاه عباسی برگزار شده است، آثار هنری خود را در معرض دید علاقه مندان و هنردوستان قرار در غرفه های مختلف قرار داده اند.

وی ادامه داد: لباس های محلی، مصنوعات چرمی، زیورآلات سنتی، آثار تراش کاری و نقاشی بر روی شیشه، مصنوعات سنگی و فلزی، آثار حاکی شده بر روی مس از جمله آثار به نمایش گذاشته شده در این نمایشگاه است.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان البرز گفت: همچنین هنرمندان صنایع دستی دیگری از جمله آثار معرق، منبت، گره چینی، سفالگری و نگارگری، گره چینی و گلیم بافی را نیز در این نمایشگاه ارائه کرده اند که این گروه از آثار هنری نیز علاقه مندان خاص خود را دارد.

امینی افزود: هنردوستان استان البرز برای بازدید و خرید این آثار می توانند از امروز به مدت یک هفته از ساعت 17 عصر تا 22 به محل کاروانسرای شاه عباسی مراجعه کنند.

وی اعلام کرد: بازدیدکنندگان این نمایشگاه علاوه بر بازدید از صنایع دستی ارائه شده می توانند از بنای تاریخی، رستوران سنتی و کارگاه های صنایع دستی این مجموعه فرهنگی هنری دیدن کنند.

امینی تاثیر نمایشگاه هایی از این دست را در اشتغالزایی هنرمندان البرزی مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: این نمایشگاه فرصتی برای عرضه آثار و محصولات هنرمندان استان و زمینه ای برای اشتغالزایی آنان است.

وی گفت: این نمایشگاه هم فرصتی برای نمایش آثار هنرمندان این رشته به ویژه جوانان که کمتر شناخته شده اند و هم فضایی برای علاقه مندان این محصولات است.

 

کد خبر 2068359

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha