فاطمه رهبر در گفت وگو با خبرنگار سياسي "مهر" با بيان اينكه جلسه ديدار فراكسيون زنان مجلس با دكتر احمدي نژاد در جهت تبادل نظر مباحث مربوط به زنان بوده است، اظهار داشت: مسائل مطرح شده حول محور برنامه چهارم توسعه پيرامون نقش زنان در جامعه بود و ما در ملاقات با دكتر احمدي نژاد، برنامه هاي ايشان را در جهت تقويت نقش زنان و ايجاد فرصت ها و افزايش سطح مشاركت آنان در برنامه چهارم توسعه خواستار شديم.
اين عضو فراكسيون زنان در مجلس با اشاره به مشكلات قشر زنان در جامعه در جامعه امروز گفت: مشكلات موجود در جامعه كه متوجه بانوان مي شود از جمله مباحثي است كه مي توان از طريق ارائه اين لوايح مشكلات را رفع كرد. مباحثي از جمله وضعيت زنان سرپرست خانواده، زنان بي سرپرست، زنان بد سرپرست، مسائلي از قبيل حفظ جايگاه زنان، بحث امنيت مالي زنان خانه دار و واقعيت شغلي زنان همه از مواردي هستند كه نيازمند تمهيدات قانوني در اين موارد هستيم كه در اين جا از دكتر احمدي نژاد خواستيم تا برنامه هاي عملياتي خود را به اجرا در آورد.
فاطمه رهبر ياد آور شد: دكتر احمدي نژاد در برنامه هاي قبل از انتخابات بر بنياد خانواده و خانواده سالم تاكيد كرده بود.
وي چگونگي برنامه ريزي براي فعاليت سازمان هاي غير دولتي و نهادهاي مدني و تشكل هاي زنان را از ديگر مباحث مطرح در اين جلسه عنوان كرد.
اين نماينده تهران موضوع جايگاه زنان در جامعه را يك اصل مهم دانست و افزود: فرمايشات حضرت امام (ره) و منويات مقام معظم رهبري جايگاه زن در اسلام را به خوبي نشان داده است اما متاسفانه عملا در جامعه شاهد ارزش گذاري به اين جايگاه نيستيم و مشاركت زنان در عرصه مديريت كشور شكل اجرايي به خود گرفته و بيشتر در قالب شعار باقي مانده است.
وي با توجه به نظرات دكتر احمدي نژاد در اين باره تصريح كرد: از همان ابتدا با انتخاب دكتر احمدي نژاد اميدوار شديم كه در آينده شاهد برنامه ريزي هاي خوبي نسبت به كل اقشار جامعه خواهم بود. با تشكيل اين جلسه اميد ما پر رنگ تر شد و از خداوند توفيقات روزافزون ايشان را خواستار شديم.
دكتر احمدي نژاد نكات بسيار ارزنده و كليدي را مطرح كردند كه انشاء الله بتوانيم در آينده نزديك كار را با ايشان شروع كنيم.
رهبر خاطرنشان كرد: دكتر احمدي نژاد اعلام آمادگي كرد پس از رفع اشكالات در قوانين و تصويب قوانين جديد، در اجراي هرچه بهتر اين قوانين گام بردارد تا مشكل قشر عظيم كشور از اين طريق حل شود.
عضو فراكسيون زنان مجلس با اشاره به آمار 61 درصدي قبولي دختران در دانشگاهها و عدم جذب همه آنها در بخش هاي دولتي افزود: منظومه اعضاي فراكسيون زنان اين بود كه با يك برنامه ريزي دقيق و ايجاد اشتغال در زمينه هاي غيردولتي از سوي دولت مشكل اين دسته از قشر زنان هم حل شود و دولت براي اين گروه هم برنامه ريزي داشته باشد.
فاطمه رهبر درباره حضور اعضاي فراكسيون زنان در كابينه دكتر احمدي نژاد گفت: در ديداري كه داشتيم قصدي براي معرفي فردي خاص ازسوي فراكسيون مطرح نبود و اساسا اعتقاد بنده اين است كه بانوان نماينده هم اكنون جايگاه خوبي دارند و اگر قرار باشد خانمي در سمت وزارت و يا هيات دولت قرار گيرد، بايد بگويم بانوان برجسته، نخبه و مسئوليت پذير با سابقه درخشان كم نداريم و مي توان از آنان در اين سمت ها استفاده كرد.
وي ادامه داد: شخصا معتقد نيستم كه حتما از ميان نمايندگان زن كسي وارد كابينه شود. خانم هاي نماينده مي توانند در كنار دولت و در جهت رفع مشكلات جامعه برنامه ريزي داشته باشند و فعاليت كنند.


نظر شما