پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ خرداد ۱۳۹۲، ۱۶:۴۰

حجت الاسلام حسنی:

زیر ساخت های آموزش قرآن کریم در آذربایجان غربی ایجاد شود

 زیر ساخت های آموزش قرآن کریم در آذربایجان غربی ایجاد شود

ارومیه - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه خواستار ایجاد زیرساخت های آموزش قرآن کریم در سطح استان با توجه به ظرفیت های موجود شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام غلامرضا حسنی  در آیین استقبال از  وحید وکیلی، قاری برتر سی امین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم در فرودگاه بین المللی ارومیه گفت:  امیدواریم که با فراهم شدن بیش از پیش زمینه های آموزش و تعلیم قرآن کریم در استان، شاهد استمرار موفقیت و افتخارآفرینی جوانان ذر عرصه های مختلف دینی و قرآنی باشیم.

وی اظهار داشت: کسب عنوان قاری برتر سی امین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم موفقیت بزرگ در عرصه قرآنی، یک افتخار بزرگ برای مردم و مسئولان آذربایجان غربی محسوب می شود.

وحيد وكيلی نیز در گفتگو با خبرنگاران درباره سطح كيفی و كمی اين دوره از مسابقات قرآن، گفت: سی امين دوره مسابقات بين المللی قرآن کریم، نسبت به دوره های گذشته از سطح بالاتری برخوردار بود و خداوند را شاکرم که با دعای مردم عزیز بخصوص مردم استان، توانستم این افتخار را کسب نمایم.

وی ادامه داد: سطح عمومی تلاوت ها در سی امين دوره مسابقات بين المللی قرآن به نظر می رسيد كه نسبت به سالهای گذشته تاحدودی رشد داشته و رقابت ها به هم نزديكتر شده بود و همچنينقاريانی كه در اين دوره از مسابقات حضور داشتند با آمادگی بيشتری حاضر شدهبودند.

وکیلی همچنین با تاکید بر لزوم شرکت گسترده مردم در انتخابات پیش رو گفت: حضور گسترده مردم در انتخابات، ناکامی توطئه های دشمنان نظام اسلامی را به اثبات می رساند.

سی امین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم با حضور نمایندگان اعزامی بیش از 70 کشور جهان، از دهم تا 17 خرداد ماه در سالن اجلاس سران برگزار شد و وحید وکیلی، نفر نخست بخش قرائت این دوره از مسابقات شناخته شد.

کد خبر 2072374

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha