به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر کی پور بعد از ظهر جمعه در ستاد انتخابات شهرستان افزود: سه هزار نیرو در قالب 116 شعبه اخذ رای در برگزاری انتخابات فعالیت می کنند.
وی اظهار داشت: از مجموع شعب اخذ رای شهرستان، 77 شعبه در حوزه شهری و بخش مرکزی شامل 29 شعبه شهری و 48 شعبه روستایی است.
کی پور گفت: 39 شعبه نیز در بخش کمالان شامل 11 شعبه شهری و 28 شعبه روستایی است.
فرماندار علی آبادکتول با اشاره به روند خوب فعالیتهای اجرایی و نظارتی عوامل ستاد انتخابات شهرستان در سه هفته گذشته افزود: با فعالیتهای تبلیغاتی خوب شور و شوق انتخاباتی در منطقه مطلوب بوده است.
وی گفت: شور انتخاباتی نشانه آمادگی مردم برای برگزاری انتخاباتی با اقتدار سالم، پرشور و با نشاط در راستای تقویت نظام اسلامی است.
وی تاکید کرد: همه ما باید در راستای تحقق حماسه سیاسی مدنظر مقام معظم رهبری در ابتدای سال با حضور گسترده و هوشمندانه در پای صندوق های رای، شخص اصلح را انتخاب کنیم.


نظر شما