۲۴ خرداد ۱۳۹۲، ۱۷:۲۰

جعفری‌نسب:

شور انتخاباتی در تنگستان/ برنده اصلی مردم، نظام و ولایت هستند

شور انتخاباتی در تنگستان/ برنده اصلی مردم، نظام و ولایت هستند

تنگستان - خبرگزاری مهر: فرماندار تنگستان با اشاره به شور مردم برای حضور در انتخابات، گفت: برنده اصلی این انتخابات مردم، نظام و ولایت هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد جعفری‌نسب ظهر جمعه پس از بازدید از شعبه‌های اخذ رای در شهر اهرم اظهار داشت: انتخابات در شهر اهرم از ساعات اولیه آغاز رای‌گیری با شور و نشاط وصف‌ناشدنی همراه بوده و این نشان از درایت و آگاهی مردم نسبت به سر نوشت خودشان است.

فرماندار تنگستان گفت: تمهیدات لازم برای هرچه با  شگوه تر  برگزاری انتخابات در شهرستان  تنگستان فراهم  شده  و انتظار می رود و عوامل برگزاری انتخابات بدون هیچگونه مشکلی  روند جمع  آوری  اراء مردم  انجام  دهند.

جعفری نسب افزود:  در شهرستان  تنگستان 84 صندوق اخذرای  کار جمع  آوری آرا شهرها و روستاهای  شهرستان را بر عهده دارند.

فرماندار تنگستان ادامه داد: از آنجا که حضور حداکثری مردم در انتخابات پشتوانه امنیت و اقتدار ملی است، از همه مردم برای شرکت گسترده و پرنشاط در انتخابات روز تجلی اراده ملت قهرمان ایران انتظار می‌رود.

کد مطلب 2076401

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha