۵ تیر ۱۳۹۲، ۱۳:۳۵

فصل ممنوعیت صید حلوا سفید، حلوا سیاه و شوریده پایان یافت

فصل ممنوعیت صید حلوا سفید، حلوا سیاه و شوریده پایان یافت

بندرعباس - خبرگزاری مهر: رئیس امور صید شیلات هرمزگان از به پایان رسیدن ممنوعیت صید دو ماه حلوا سفید، حلوا سیاه و شوریده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود بارانی با بیان اینکه ممنوعیت صید این ماهیان از اول اردیبهشت ماه اعلام شده بود، اظهار داشت: از هفته اول تیر ماه جاری صیادان می توانند نسبت به صید این ماهیان اقدام کنند.

وی گفت: شیلات هرمزگان برای حفظ ذخایر آبزیان و صید پایدار اقدام به ممنوع کردن صید گونه های مختلف در زمان تولید مثل و زادوولد آنها می کند که این مهم بر اساس مطالعات علمی و پژوهشی صورت گرفته است.

بارانی خاطرنشان کرد: با توجه فصل تخم ریزی و تولید مثل در بازه زمانی 15مردادماه تا پایان شهریور ماه صید میش ماهی ممنوع است.

رئیس امور صید شیلات هرمزگان در پایان از مشارکت صیادان و تعاونی های صیادی در رعایت بازه زمانی ممنوعیت صید و همکاری آنان با شیلات هرمزگان در حفظ ذخایر و رسیدن به صید پایدار تشکر کرد.

 

 

کد خبر 2084450

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha