به گزارش خبرنگار مهر، علی عباسی عصر شنبه در جمع خبرنگاران با اعلام اینکه امسال 25 نفر از هموطنان ما در سواحل استان غرق شدند، اظهار داشت: 21 مرد و چهار زن در دریا در هفته اول تیرماه غرق شدند.
وی افزود: شهرستانهای ساری با شش مورد، محمودآباد، بابلسر و نور هر کدام با چهار مورد فوتی، چالوس و فریدونکنار هر کدام با سه فوتی و تنکابن نیز با یک مورد کمترین آمار را داشته است.
مدیرکل پزشکی قانونی مازندران بیشترین آمار غرق شدگان را غیربومیها اعلام کرد و گفت: اطلاعرسانی و فرهنگسازی درباره نحوه استفاده مطلوب و ایمن از دریا نیاز به عزم ملی در سراسر کشور دارد.
مازندران دارای 334 کیلومتر نوار ساحلی است.
عباسی اعلام کرد:
مرگ 25 نفر هفته اول تیر در سواحل مازندران/ افراد غیربومی در صدر غرق شدگان
ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل پزشکی قانونی مازندران با ابراز تاسف از افزایش روزافزون غریق در سواحل استان، اظهار داشت: از ابتدای تابستان تاکنون 25 نفر در دریای مازندران جان خود را از دست دادند.
کد خبر 2086420


نظر شما