به گزارش خبرنگار مهر، این تصمیم از سوی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در نشست بررسی مشکلات موقوفه های شهر یاسوج اتخاذ شد.
این مدرسه که چندین بار تغییر نام داده در مرکز شهر یاسوج قرار دارد و جزئی از موقوفه 18 هکتاری شامل استادیوم ورزشی تختی و بیمارستان شهید بهشتی است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بعدازظهر یکشنبه در این خصوص گفت: پس از رایزنی با اداره اوقاف استان، سازمان اوقاف کشور و آموزش و پرورش استان، به جای مدرسه قدیمی موجود در مجاورت میدان هفت تیر یاسوج مجتمع تجاری – خدماتی احداث می شود.
سید حسین صابری افزود: این مجتمع در متراژ تقریبی 700 متر مربع توسط اداره اوقاف ساخته می شود.
وی از ساماندهی عرصه موقوفه مجاورت میدان هفت تیر یاسوج، که تأسیساتی از آموزش پرورش، تربیت بدنی و بهزیستی در آن وجود دارد، خبرداد.
وی افزود: به جای مدرسه قدیمی و غیرمطمئن در عرصه مذکور، با همکاری اداره اوقاف استان و سازمان اوقاف کشور در یکی از زمین های متعلق به آموزش و پرورش استان، طی حداکثر چهار ماه آینده مدرسه ای به مساحت تقریبی 700 متر مربع، تأسیس شده و فضای آموزشی مخروبه حاضر به یک مدرسه نوساز منتقل می شود.
استاندار اظهار داشت: اداره اوقاف استان، نیز از این عرصه آزاد شده متناسب با برنامه های مدون خود و با همکاری سازمان اوقاف کشور، مجتمع تجاری - خدماتی احداث می کند و بدین ترتیب علاوه بر انجام حرکتی در جهت ترویج و تعمیق فرهنگ وقف، اقدامی در راستای رشد و تحول استان صورت می گیرد.
وی افزود: با توسعه فرهنگ وقف در قالب اقدامات اقتصادی می توان برخی از مشکلات اقتصادی گروههای آسیب پذیر جامعه را برطرف کرد.
نظر شما