پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ مرداد ۱۳۹۲، ۱۸:۱۳

دیودیده مطرح کرد:

بازار کهگیلویه و بویراحمد با کمبود هیچ کالایی مواجه نیست

بازار کهگیلویه و بویراحمد با کمبود هیچ کالایی مواجه نیست

یاسوج – خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه هیچ کالایی در بازار با کمبود مواجه نیست، از توزیع اقلام اساسی در نمایشگاه و فروشگاه های عرضه کالا ویژه ماه مبارک رمضان تا پایان این ماه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، داریوش دیودیده عصر جمعه در جمع خبرنگاران افزود: با توجه به استقبال گسترده شهروندان، نمايشگاه و فروشگاه های ضيافت به فعاليت خود تا پايان ماه رمضان ادامه خواهند داد.

وي با اشاره به تخفیف 15 تا 20درصدی کالا در این نمایشگاه ها، اظهار داشت: كيفيت و تفاوت قيمت كالاها سبب توجه و تمايل مصرف كنندگان به خريد از آنها شده است.

وی عنوان کرد: در این نمایشگاه کالاهای اساسی مانند گوشت قرمز، مرغ، لبنیات، برنج، شیرینی، شکر، مواد بهداشتی و پوشاک به مردم استان ارائه می شود.

دیودیده تاکید کرد: بازرسين اين سازمان و همچنین مجمع امور صنفی در نمايشگاه مستقر هستند و بر قيمت كالاهاي موجود در غرفه ها، نظارت می کنند.

وی بیان داشت: کنترل و بازرسی مستمر بر اصناف در تمام طول سال و تشدید آن در ماه مبارک رمضان از عمده ترین برنامه های این اداره در راستای کنترل قیمت ها و ثبات بازار است.

دیودیده یاداور شد: نمایشگاه ضیافت در شهرهای یاسوج، دهدشت و گچساران و فروشگاه های ویژه ضیافت در تمام مناطق استان دایر شده است.

کد خبر 2104638

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha