پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ مرداد ۱۳۹۲، ۹:۱۹

جمیری تاکید کرد:

لزوم وجود طرحی مدون برای شناسایی قابلیت‌های استان بوشهر

لزوم وجود طرحی مدون برای شناسایی قابلیت‌های استان بوشهر

بوشهر - خبرگزاری مهر: نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی بر لزوم وجود طرح و نقشه‌ای مدون برای شناسایی قابلیت‌ها در استان بوشهر تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر عبدالکریم جمیری عصر چهارشنبه در دیدار با مدیر و مسئولان پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهراظهار داشت: باید بسترها و نیازها را چه به لحاظ امکانات، فضا، اعتبارات و نیروی انسانی و همچنین وضعیت استان و نیازمندی‌ها و قابلیت‌هایی که در آن وجود دارد شناسایی شود.

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان داشت: لازمه انجام هرکار وجود یک نقشه راهبردی و چشم اندازی است که بتواند نقطه آغاز و افق دید را نشان دهد.

وی بر لزوم وجود طرح و نقشه ای مدون برای شناسایی قابلیت ها در استان تاکید کرد، و افزود: باید بسترها و نیازها را چه به لحاظ امکانات، فضا، اعتبارات و نیروی انسانی و همچنین وضعیت استان و نیازمندی ها و قابلیت هایی که در آن وجود دارد شناسایی شود.

وی اضافه کرد: برای این کار وجود یک طرح و نقشه ای، متفاوت با هر جای دیگری لازم است که بر اساس آن حرکت شود و بتواند ضعف‌ها و قوت‌ها را شناسایی، تا بر اساس آنها نقاط قوت را به کار گرفت و ضعف‌ها را از بین برد.

جمیری در ادامه با اشاره به اینکه بخشی از مسائل و مشکلات موجود ناشی از عدم اطلاع مسئولان است، ابراز داشت: باید دید تا چه اندازه توانسته شده مسائل و مشکلات به مسئولان انتقال داده شود و این دغدغه‌ها به آنان معرفی شده باشد.

توسعه کیفی دانشگاه‌های استان بوشهر مورد توجه قرار نگرفته است

وی ادامه داد: نباید این توقع وجود داشته باشد که مسئولان همه مشکلات را درک کنند و لذا ممکن است فردی علیرغم داشتن چهره علمی نتوانسته باشد به مشکلات موجود در موضوعات مختلف پی برده باشد.

جمیری درادامه با استناد به فرمایش امام خمینی(ره) که «حق دادنی نیست بلکه گرفتنی است»، اظهار داشت: انسان در جایی که حقی را برای خود احساس می کند آن را تعقیب و پیگیری نماید و ازراه های مختلف بتواند به حق خود نایل شود.

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به ضعف‌های موجود در عرصه آموزش و پژوهش در دانشگاه‌ها ابراز داشت: یکی از ضعف‌هایی که در حال حاضر وجود دارد این است که دانشگاه ها به شکل کمی توسعه داده شده و به لحاظ کیفی آنچنان به آن پرداخته نشده است.

وی ادامه داد: کیفیت دانشگاه‌ها در عرصه آموزش و پژوهش به تناسب توسعه های کمنی اتفاق نیافتاده و این یک ضعف در این زمینه است و نقص دیگر آن است که اگر دانشگاه ها به صورت کمی و کیفی توسعه پیدا کرده باشند، نتوانسته باشیم آن را با عرصه‌های صنعت و تجارت و زندگی خود که زمینه های توسعه را فراهم می کند برقرار کنیم.

جمیری در پایان خاطرنشان کرد: هر زمان که به موضوعات با جامعیت در نگاه توجه شود و اوضاع و احوال و اقتضاعات مردم را درشرایط کنونی نیز در نظر گرفته شود آن وقت می توان آنها را به هم ربط داد و به اعتقاد بنده بهترین کسی که امروز می تواند جامعیت در نگاه را درک کند مقام معظم رهبری است و همه تاکیدات ایشان نیز بر مبنای تولید علم و تبدیل آن به قدرت است.

راه اندازی دیتا سنتر خلیج فارس در آینده نزدیک

در ابتدای این نشست نیز مدیر و مسئولان پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهر به معرفی و تشریح فعالیت های انجام شده در حوزه خود پرداخته و مسائل و مشکلات موجود در حیطه وظایف خود را مطرح کردند.

مدیر پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهر از راه اندازی دیتا سنتر خلیج فارس در آینده نزدیک خبر داد، و گفت: با پیگیری های صورت گرفته موافقت های لازم را برای راه اندازی این دیتا سنتر جهت توسعه زیر ساخت های استان بوشهر و دفاع از نام خلیج فارس گرفته شده است.

دکتر مهدی محمدی بیان داشت: در پارک علم و فناوری سعی شده ظرفیت هایی جهت اشتغال مهیا شود تا از طریق آن جوانان بتوانند به کسب کار و درآمد بپردازند.

فرهنگ‌سازی و لزوم تاسیس دانشگاه نفت و گاز سیراف از وزارت علوم که متاسفانه با عدم پیگیری های مسئولان گذشته این موضوع محقق نشد، راه اندازی آزماشگاه ارتباطات سیار با همکاری شرکت های IT  پارک علم و فناوری خلیج فارس، حمایت صدا و سیما و رسانه‌ها و نهادهای فرهنگی و توجه بیشتر به بحث فناوری و همچنین نهادینه شدن ارتباطات و تخصیص زمینی به پارک علم و فناوری از جمله خواسته های این مسئولان بود که خواستار رسیدگی به آن شدند

کد خبر 2107701

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha