به گزارش خبرنگار مهر، مریم لطفی بعدازظهر شنبه در جلسه مرکز درمان اختلالات یادگیری آموزش و پرورش استثنایی افزود: از بین این دانش آموزان که برخی از جانب اولیای مدارس و یا از مراکز و هسته مشاوره و تعدادی نیز توسط والدینشان به مرکز معرفی شده بودند، تعدادی جهت بهره بردن از فعالیت های آموزشی و فرایندی جذب کلاس ها شده اند و بقیه نیز به صورت موردی در دفتر مرکز از حمایت های مشاوره ای برخوردار شدند.
وی گفت : دانش آموزانی که جذب کلاس های مرکز می شودند پس از طی مراحل اولیه بر اساس طرح درمان پیش بینی شده به تعداد دو یا سه جلسه در هفته در کلاس حاضر می شوند و در طی این مراحل با معلم و یا مدیر مدرسه ارتباط تلفنی نیز جهت گزارش دهی و اخذ بازخورد برقرار شد.
لطفی گفت:از نظر آماری تعداد 364 دا نش آموز دارای مشکل یادگیری به این مرکز مراجعه کردند که از این تعداد اطلاعات 110 نفر از دانش آموزان مراجعه کننده که جذب کلاس شده اند، به همراه اقدامات صورت گرفته در سامانه اختلالات یادگیری کشور ثبت شده است.
وی بیان داشت: در زمینه خدمات توانبخشی بینایی و شنوایی جهت معاینه و تشخیص و درمان به کلیه مراجعین خدمات لازم داده شد و در رابطه با گفتار درمانی و کاردرمانی نیز به کلیه دانش آموزان تلفیقی که نیاز به این خدمات داشتند و همچنین دانش آموزان دارای مشکل جسمی حرکتی و دارای اختلالات یادگیری خدمات رایگان ارائه شد.


نظر شما