۲۳ مرداد ۱۳۹۲، ۱۲:۴۸

پس از ماه ها انتظار؛

مدیر عامل هواپیمایی معراج حامی بسکتبال بانوان کرمانشاه شد

مدیر عامل هواپیمایی معراج حامی بسکتبال بانوان کرمانشاه شد

کرمانشاه – خبرگزاری مهر: سرمربی تیم بسکتبال بانوان آناهیتا بنای کرمانشاه پس از اعلام حمایت از بسکتبال بانوان کرمانشاه گفت: متاسفانه مسئولین توجه چندانی به ورزش بانوان نداشته و ورزش بانوان در معرض انقراض است.

الهه دارستانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام خبر حمایت کاپیتان تورج زنگنه، مدیرعامل شرکت هواپیمایی معراج از بسکتبال بانوان کرمانشاه گفت: متاسفانه بزرگترین و عمده ترین مشکل ما نداشتن اسپانسر بود و در تمام مدتی که تیم بسکتبال بانوان کرمانشاه به عنوان تیمی موفق در لیگ حضور داشت از طریق حامیانی چون دارستانی و افرادی که به واسطه وی با تیم ما آشنا بودند تامین می شد.

دارستانی خواستار توجه مسئولین از استاندار تا مدیران مرتبط چون مدیرکل ورزش و جوانان به ورزش بانوان شد و گفت: متاسفانه بانوان در قیاس با تیم های آقایان شانس زیادی را برای جذب شرکت ها به عنوان اسپانسر ندارند و اغلب مغفول مانده اند.

سرمربی تیم بسکتبال بانوان کرمانشاه تصریح کرد: همانگونه که گفته شد بانوان به واسطه جنسیت شانس زیادی برای جذب اسپانسر نداشته و مسئولین باید نسبت به این امر واقف بوده و تلاش خود را مبذول دارند در غیر اینصورت و همانگونه که شاهدیم ورزش بانوان به سمت کمرنگ شدن رفته و ممکن است رو به انقراض نیز پیش رود.

دارستانی گفت: موفقیت تیم های بانوان و تکمیل کننده آموزش ها به آنها تنها زمانی بروز خواهد کرد که بانوان بتوانند در مسابقات و خصوصا مسابقات بین المللی حضور یابند و اگر حامیانی برای تامین هزینه های شرکت در این مسابقات وجود نداشته باشد بانوان ورزشکار از حضور در عرصه های بین المللی باز می ماند.

وی بار دیگر و در پایان خواستار توجه مسئولین استانی و کشوری به مقوله ورزش بانوان شد و گفت: زنان از جمله ارکان اصلی هر جامعه اند و توجه به آنان از ضروریات است.

کد خبر 2115259

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha