به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی علی آبادی پیش از ظهر سه شنبه در آئین تحلیف اعضای چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهرهای دامغان، دیباج، کلاته رودبار و امیریه این شهرستان در محل فرمانداری، به نقش و جایگاه شوراهای اسلامی شهر وروستا پرداخت و اظهار داشت: همه ما باید با همراهی و همکاری در رشد و توسعه شهرستان گام برداریم و شوراهای اسلامی شهر وروستادر این راستا نقش مهم و اساسی دارند.
وی تصریح کرد: شوراهای اسلامی می توانند با اولویت بندی مسائل و مشکلات با همراهی و همکاری دستگاه های اجرایی شهرستان تلاش کنند.
فرماندار شهرستان دامغان با بیان اینکه 69 شورای اسلامی شهر وروستا در سطح این شهرستان از امروز و برای دوره چهارم فعالیت رسمی خود را آغاز می کنند اظهار داشت: از این تعداد شوارهای اسلامی 185 نفر در شوراهای اسلامی روستایی و 24 نفر در شوراهای اسلامی شهری فعالیت می کنند.
علی آبادی با یادآوری اینکه شوراهای اسلامی یک پارلمان محلی هستند یادآور شد: این پارلمان در تصمیم گیری های حوزه های تحت اختیار خود می توانند کمک های فراوانی داشته باشند.
وی در خاتمه گفت: شوراهای اسلامی تلاش کنند اعتماد عمومی جامعه را جلب و ناامیدی را از جامعه حذف کنند.
در پایان هریک از آئین تحلیف اعضای شوراهای اسلامی چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر وروستا هیئت رئیسه شهرهای دامغان، دیباج، کلاته رودبار و امیریه انتخاب شدند.
نظر شما