۲۹ شهریور ۱۳۹۲، ۱۵:۲۵

امام جمعه سنندج:

توسعه علم‌آموزي در كشور بهترين راهكار مقابله با تسلط فرهنگي دشمن است

توسعه علم‌آموزي در كشور بهترين راهكار مقابله با تسلط فرهنگي دشمن است

سنندج – خبرگزاري مهر: امام جمعه سنندج و نماينده مردم كردستان در مجلس خبرگان رهبري توسعه علم آموزي در ميان اقشار مختلف جامعه به ويژه نوجوانان و جوانان را بهترين راهكار در راستاي مقابله با تسلط فرهنگي دشمن به شمار مي‌رود.

به گزارش خبرنگار مهر، ماموستا حسام الدين مجتهدي ظهر امروز در خطبه‌هاي نماز جمعه سنندج اظهار اشت: توسعه و تقويت علم آموزي در بين اقشار مختلف جامعه به ويژه نوجوانان و جوانان بهترين راهكار در راستاي مقابله با تسلط فرهنگي دشمن بر عليه كشورمان به شمار مي رود و به همين دليل مسئولان و مديران بايد به اين مهم به صورت ويژه توجه داشته باشند.

وي ادامه داد: توسعه فعاليت هاي آموزشي در سراسر كشور به ويژه مناطق روستايي و دور افتاده يكي از نيازهاي اصلي است و انتظار مي رود كه سازمان ها و ادارات دولتي مسئول در اين بخش اقدامات و فعاليت‌هاي بهتري را در دستور كار قرار داده و فرصت هاي مناسب را براي تحصيل دانش آموزان و دانشجويان فراهم كنند.

نماينده مردم كردستان در مجلس خبرگان رهبري و امام جمعه سنندج بيان كرد: مسئولان و مديران آموزش و پرورش بايد به گونه اي برنامه ريزي كنند كه حتي يك فرد بازمانده از تحصيل نيز وجود نداشته باشد كه براي عملي كردن اين مهم بايد يك برنامه ريزي اصولي و مبتني بر آينده نگري در دستور كار قرار گيرد.

وي با اشاره به اهميت علم آموزي در كشورمان گفت: به هر اندازه كه كشور ما در حوزه هاي علمي تقويت شود بر اقتدار كشور در ساير حوزه‌ها افزوده مي‌شود و اين روند كشور را در مقابل توطئه‌ها و دسيسه‌هاي مختلف دشمنان بيمه مي‌كند چرا كه وجود افراد تحصيل كرده مي‌تواند زمينه ساز رفع مشكلات فعلي كشور شده و ما را از وابستگي به توليدات كشورهاي غربي بي نياز كند.

ماموستا مجتهدي با تاكيد بر اين نكته كه در آستانه بازگشايي مدارس بايد هماهنگي و تعامل مناسبي با متوليان حوزه آموزش و پرورش صورت گيرد، يادآور شد: همكاري و هماهنگي هر چه مناسب ساير سازمان‌ها و دستگاه‌هاي متولي با مسئولان اين بخش يكي از نيازهاي اصلي و ضروري در استان كردستان به شمار مي‌رود.

وي در بخش پاياني سخنان خود در خطبه‌هاي امروز نماز جمعه سنندج بار ديگر به اهميت امنيت و وحدت در كشور اشاره كرد و اظهار داشت: در حالي كه كشورهاي اسراف با مشكلات و ناامني هاي مختلفي دست و پنجه نرم مي كنند كه امروز ايران اسلامي در اوج اقتدار از دستاوردهاي خود به بهترين شكل ممكن دفاع مي كند و اين روند با حضور مردم در صحنه و حفظ وحدت و همدلي بايد به صورت جدي ادامه داشته باشد.

کد مطلب 2139153

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha