۱۱ مهر ۱۳۹۲، ۱۲:۳۵

کیاحیرتی:

برگزاري 184 گفتمان ديني توسط اداره تبليغات اسلامي شمال کرج

برگزاري 184 گفتمان ديني توسط اداره تبليغات اسلامي شمال کرج

کرج - خبرگزاری مهر: معاون اداره تبليغات اسلامي شمال کرج گفت: با اجراي گفتمان هاي ديني در 184 مرکز فرهنگي، تبليغي، آموزشي در شش ماهه اول سال 1392 سعي کرديم راهکار هاي اجرايي و تقويت برنامه هاي مذهبي جوانان را مستحکم تر کنيم.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام عبدالرضا کياحيرتي با اشاره به این مطلب گفت: گفتمان‌هاي ديني، نياز فکري و هم‌اندشي با جوانان است و با اجراي گفتمان‌هاي ديني در 184 مرکز فرهنگي، تبليغي، آموزشي در شش ماهه اول سال 1392 سعي کرديم راهکار هاي اجرايي و تقويت برنامه‌هاي مذهبي جوانان را مستحکم کنيم .

وي در ادامه افزود: ايجاد فضاي مناسب فرهنگي در مراکز آموزشي، فرهنگي، فرصت‌سازي مناسب براي اجراي برنامه‌هاي مذهبي و بالندگي جوانان و نوجوانان و جلو گيري از رکود در امور فرهنگي از اهداف برگزاري گفتمان‌هاي ديني اداره شمال کرج بود.
 

کد خبر 2148048

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha