پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ مهر ۱۳۹۲، ۱۷:۴۵

کوچکی نژاد:

بهزیستی گیلان نذورات مردمی در عید قربان را جمع‌آوری می‌کند

بهزیستی گیلان  نذورات مردمی در عید قربان را جمع‌آوری می‌کند

رشت – خبرگزاری مهر: مدیرکل بهزیستی گیلان از جمع آوری نذورات عید قربان و توزیع در میان نیازمندان و خانواده‌های زیر پوشش این نهاد حمایتی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، کیانوش کوچکی‌نژاد عصر دوشنبه در مصاحبه با خبرنگاران افزود: تمامی اداره‌های بهزیستی شهرستان‌‌ها و موسسات خیریه تحت نظارت استان آماده دریافت نذورات عید قربان هستند.

وی همچنین به دریافت  مجوز 56 موسسه خیریه از بهزیستی برای فعالیت در استان اشاره کرد و اظهارداشت: آسایشگاه معلولان و سالمندان رشت، آسایشگاه معلولان ذهنی غرب گیلان در صومعه سرا، آسایشگاه سالمندان لاهیجان و آسایشگاه معلولان ذهنی امام رضا علیه السلام در رودسر از بزرگترین موسسات خیریه در گیلان هستند.

مدیرکل بهزیستی گیلان گفت: انفاق، صدقات و خیرات به دلیل  امر پروردگار، نشان وارستگی از مال و همخونی و همدلی با محرومان است.

وی افزود: بزرگداشت عید قربان تعظیم شعائری است که از ابراهیم خلیل و مناسک و سنن این پیامبر خدا به یادگار مانده است.

کوچکی‌نژاد اظهارداشت: اگر عید قربان موسم نذر و نیاز و اطعام و احسان و کمک به تهیدستان و محرومان است این نیز جلو‌ه‏ای از سلوک ابراهیمی است.

وی در ادامه با بیان اینکه هم اکنون 72 هزار مددجو و معلول زیر پوشش بهزیستی گیلان هستند، اذعان داشت: یکی از برترین تعالیم دین مبین اسلام، احسان و نیکوکاری و دستگیری از نیازمندان است.

مدیرکل بهزیستی گیلان یادآورشد: خدمت به محرومان و نیازمندان یکی از شیرین ترین و پسندیده ترین عبادت‌ها و سنت پیامبراکرم و ائمه هدی علیه السلام است.

کد خبر 2155828

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha