۲۶ مهر ۱۳۹۲، ۱۱:۱۰

زیدابادی در گفتگو با مهر:

5 کتابخانه مشارکتی در زندان های سیستان و بلوچستان فعال است

5 کتابخانه مشارکتی در زندان های سیستان و بلوچستان فعال است

زاهدان-خبرگزاری مهر: مدیر نهاد کتابخانه های سیستان و بلوچستان گفت: درحال حاضر 5 کتابخانه در زندان های سراسر استان برای استفاده مددجویان فعال است.

اسفندیار زید آبادی در گفتگو با مهر اظهار داشت: تعداد 5 کتابخانه در زندان شهرهای زاهدان، سراوان، ایرانشهر، خاش و چابهار با مجموع 50 هزار جلد کتاب در اختیار مددجویان قرار دارد.

وی با اشاره به ایجاد کتابخانه های مشارکتی با همکاری دستگاه های اجرایی افزود: پایگاه شکاری کنارک، هلال احمر زاهدان، بنیاد مهدویت و کتابخانه امام علی(ع) از جمله کتابخانه های مشارکتی ایجاد شده در استان و با کمک بخش دولتی و خصوصی هستند.

زیدآبادی گفت: نهاد کتابخانه های استان در صورت همکاری دستگاه های اجرایی و اختصاص فضای مطلوب برای ایجاد کتابخانه آمادگی دارد تا نسبت به تجهیز این مکان ها به وسایل مورد نیاز و همچنین اعطای کتاب اقدام نماید.

وی همکاری سازمان های دولتی و بخش خصوصی را در تامین فضای مناسب به منظور ایجاد کتابخانه های مشارکتی در راستای نهادینه کردن و بستر سازی فرهنگ مطالعه بسیار مهم خواند و گفت: همکاری دستگاه های دولتی با مشارکت این نهاد می تواند نیاز مخاطبان را در کوتاه مدت به احداث کتابخانه های بیشتر در سراسر استان رفع کند.

کد خبر 2157357

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha