اسفندیار زید آبادی در گفتگو با مهر اظهار داشت: تعداد 5 کتابخانه در زندان شهرهای زاهدان، سراوان، ایرانشهر، خاش و چابهار با مجموع 50 هزار جلد کتاب در اختیار مددجویان قرار دارد.
وی با اشاره به ایجاد کتابخانه های مشارکتی با همکاری دستگاه های اجرایی افزود: پایگاه شکاری کنارک، هلال احمر زاهدان، بنیاد مهدویت و کتابخانه امام علی(ع) از جمله کتابخانه های مشارکتی ایجاد شده در استان و با کمک بخش دولتی و خصوصی هستند.
زیدآبادی گفت: نهاد کتابخانه های استان در صورت همکاری دستگاه های اجرایی و اختصاص فضای مطلوب برای ایجاد کتابخانه آمادگی دارد تا نسبت به تجهیز این مکان ها به وسایل مورد نیاز و همچنین اعطای کتاب اقدام نماید.
وی همکاری سازمان های دولتی و بخش خصوصی را در تامین فضای مناسب به منظور ایجاد کتابخانه های مشارکتی در راستای نهادینه کردن و بستر سازی فرهنگ مطالعه بسیار مهم خواند و گفت: همکاری دستگاه های دولتی با مشارکت این نهاد می تواند نیاز مخاطبان را در کوتاه مدت به احداث کتابخانه های بیشتر در سراسر استان رفع کند.


نظر شما