به گزارش خبرگزاري مهر، محمدعلی محمدی صبح یکشنبه در کارگروه امور زیربنایی و مسکن شهرستان همدان با بیان این مطلب افزود: به رغم اینکه طی سالیان گذشته در کشور ما مدیریت محلات به عهده مردم بود کشورهای اروپایی در این امر از ما جلو رفته اند و نتایج بسیار خوبی نیز گرفته اند.
وی اظهار کرد: از زمانی که مدیریت شهری تحکمی شد و خیابان ها به صورت شعاعی ساخته شد و در هر رینگ یک میدان ساخته شد مسائل و مشکلات بسیاری به وجود آمده به گونه ای که امروزه در مرکز شهر همدان به دلیل ترافیک و تجمع بیش از حد مراکز تجاری و درمانی احساس خفگی به مردم دست می دهد.
محمدی با بیان اینکه در گذشته بیش از 40 مرکز محله ای در همدان وجود داشته، ادامه داد: در آن زمان هیچگاه تا این حد هزینه و وقت صرف اداره حلات نمی شد و مشکلات توسط خود مردم برطرف می شد.
معاون عمرانی و برنامه ریزی فرماندار همدان گفت: متاسفانه در حال حاضر دولت در کوچکترین مسائل موجود در محلات به طور مستقیم دخالت می کند و همین امر باعث شده تا از رسالت اصلی خود که همان مدیریت شهری است دور شود.
احیا مدیریت محلات از مسائل مهم و ضروری است
محمد علی محمدی احیا مدیریت محلات را از مسائل مهم و ضروری در شهر برشمرد و تاکید کرد: لازمه این موضوع فرهنگ سازی درست بین مردم است، چرا که در سال های اخیر نمایش انیمیشن در صدا و سیما باعث افزایش مشارکت مردم در نوسازی بافت های فرسوده و امور شهروندی شد.
وی در ادامه با بیان اینکه 700 هکتار بافت فرسوده در شهرستان همدان وجود دارد افزود: ساماندهی این میزان بافت فرسوده نیازمند نگاه ویژه است و نشان می دهد آنطور که باید اقدامات لازم انجام نشده است.
وی در پايان با اشاره به اینکه از 700 هکتار بافت فرسوده تنها 81 هکتار نوسازی شده است گفت: این میزان بسیار کم است و نشان از فاصله کاری با حد قابل قبول دارد.


نظر شما