پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ آبان ۱۳۹۲، ۱۲:۲۰

احمدی نژاد:

625 زنجانی طی شش ماه نخست امسال نام خانوادگی خود را تغییر دادند

625  زنجانی طی شش ماه نخست امسال نام خانوادگی خود را تغییر دادند

زنجان - خبرگزاری مهر: معاون اسناد هویتی ثبت احوال استان زنجان گفت: در شش ماه نخست سالجاری 625 نفر در زنجان نام خانوادگی خود را تغییر داده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، رحمان احمدی نژاد افزود: از این تعداد 20 مورد مربوط به حذف کلمات زائد ،379 مورد مربوط به حذف پسوندوپیشوند مکان ، 131 مورد مربوط به وحدت در خانواده ، 80 مورد مربوط به انتخاب نام خانوادگی بلامعارض ، 14 مورد مربوط به اجازه از دارنده حق تقدم و یک مورد هم مربوط به اجازه از همسر بود.

وی در مورد چگونگی شرایط تغییر نام خانوادگی افراد اظهار داشت: تغییر نام خانوادگی نسبت به گذشته راحت تر شده و با تفویض اختیار به ادارات این کار با سرعت انجام می شود.

معاون اسناد هویتی ثبت احوال استان زنجان گفت: عللی برای تغییر نام خانوادگی وجود دارد که نام خانوادگی از واژه های نامناسب باشد، نام خانوادگی بیش از دو کلمه باشد و همچنین هر گاه تغییر نام خانوادگی به منظور وحدت با نام خانوادگی ، تغییر نام خانوادگی به منظور وحدت با ناپدری باشد، هرگاه محکومیت جزایی موثر برای یکی از افراد خانواده پیش آید و داشتن آن نام خانوادگی موجب ننگ و سرافکندگی باشد.

احمدی نژاد تاکید کرد: اگر نام خانوادگی از کلمات مذموم یا مغایر با ارزشهای اسلامی، واژه های منسوب به مناصب یا القاب و عناوین باشد. 

وی در ادامه گفت: همچنین افراد می توانند در موارد ذیل حذف پیشوند یا پسوند نام خانوادگی خود را درخواست کنند که نام خانوادگی ترکیبی از یک واژه و نام محل یا منسوب به محل باشد، نام خانوادگی ترکیبی از یک واژه و نام ایل یا طایفه ،ترکیبی از یک واژه و نام یکی از مشاغل، ترکیبی از یک واژه ، حرف ، عدد یا کلمه زائد باشد.

 معاون اسناد هویتی ثبت احوال استان زنجان تصریح کرد: افراد فقط با داشتن یکی از دلایلی که در بالا ذکر شد می توانند برای تغییر نام خانوادگی خود به یکی از ادارات ثبت احوال مراجعه کنند.

منابع انسانی، از اساسی‌ترین منابع در توسعه جوامع است

رئیس‌کل دادگستری استان زنجان، گفت: در این عصر، منابع انسانی به عنوان یکی از اساسی‌ترین منابع در توسعه هر جامعه به‌شمار می‌رود.

جعفر گل‌محمدی در جمع اعضای کارگروه امنیتی و انتظامی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان زنجان، افزود: در ایران یک جوان تا 19 سالگی به عنوان یک مصرف‌کننده است تا اینکه تحصیلات خود را به پایان برساند و بعد از آن می‌تواند با هر عنوانی به جامعه خدمت کند و یا بالعکس برای جامعه هزینه‌های زیادی تحمیل کند که باید با فراهم کردن امکانات از منابع انسانی بیشترین بهره در جهت تعالی انسانی محافظت کنیم.

وی تصریح کرد: قوه قضاییه در مجموع نظام به این جمع‌بندی رسیده که اگر بخواهیم از خساراتی که متحمل جامعه می‌شود پیشگیری کنیم باید با استفاده از تجهیزات مانند نصب دوربین‌ها در سطح شهر، موضوع پیشگیری از وقوع جرم را مهم تلقی کنیم.

رئیس‌کل دادگستری استان زنجان ضمن قدردانی از تلاش‌های نیروی انتظامی خواستار نصب دوربین در خیابان‌ها، پمپ بنزین‌ها و در همه فضاهای اطراف بانک‌ها شدند که تحقق این امر از وقوع جرایم، پیشگیری خواهد کرد، چرا که امروزه 50 تا 60 درصد کشف جرایم به طریق علمی و با تجهیز اماکن به دوربین مدار بسته صورت می‌گیرد.

مقام عالی قضایی استان زنجان افزود: آیا نمی‌شود در مسایل اجتماعی با جلوگیری از هدررفت منابع انسانی کارهای زیادی انجام دهیم و همه چیز در کنترل باشد و افراد سودجو جرأت سوء استفاده نداشته باشند. آیا نمی‌شود تدابیری اندیشید وقتی مردم به پارک‌ها برای تفریح مراجعه می‌کنند آرامش کافی داشته باشند، با همه این عوامل و تلاش‌های دسته جمعی این امر امکان‌پذیر خواهد بود.
 

کد خبر 2162923

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha