۸ آبان ۱۳۹۲، ۱۱:۲۴

شجاعی مطرح کرد:

چالشهای سیستم قضایی باید تبیین شود

چالشهای سیستم قضایی باید تبیین شود

شیراز – خبرگزاری مهر: رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور بر لزوم بررسی، تبیین و رفع برخی چالشها در سیستم قضایی تاید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد شجاعی در صبح چهارشنبه در چهارمین همایش طب و قضا در شیراز افزود: برخی چالشها و معایبی در سیستم قضایی وجود دارد که نیاز به بررسی، تبیین و رفع دارد.

وی در خصوص اهداف این همیش اظهار داشت: برای بررسی چالش‌های موجود در امر پزشکی و صدور حکم در پرونده‌های قضایی، چالش‌های رسیدگی به شکایات و دعاوی پزشکی در شعبه‌های حل اختلاف، مسئولیت مدنی بیمارستان‌ها در ارائه خدمات  و چالش‌های موجود در فرایند رسیدگی در جاده‌های تجدیدنظر و مسائلی از این قبیل برگزاری این گونه همایشها ضروری است.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور افزود: با وجود منابع فقهی، حقوقی و پزشکی قوی و اصیلی که از آن برخورداریم در مواجه با موضوعات متعدد نتوانسته ایم به صورت کامل راه حلی برای مشکلات دانش حقوقی و دانش پزشکی بیابیم که به همین منظور این همایش برگزار شده است.

شجاعی گفت: این همایش به بررسی موضوعات مسئولیت مدنی و کیفری و انتظامی در خطاهای پزشکی چالشهای موجود در فرآیند رسیدگی به دعوای پزشکی و مسئولیت مدنی،کیفری و انتظامی مربوط به تجهیزات و ملزومات پزشکی بیمارستانی و خدمات پزشکی خواهد پرداخت.

وی ادامه داد: رسیدگی به پرونده ها نیاز به همفکری بین قضات، حقوقدانان و پزشکان دارد تا عدالت را در جامعه پیاده کنیم.

 

 

کد مطلب 2165603

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha