به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر"، حسن زماني نماينده ملاير و عضو فراكسيون فرهنگيان مجلس پس از اتمام جلسه علني امروز مجلس در جمع خبرنگاران پارلماني حضور يافت و در خصوص سه گزينه پيشنهادي اين فراكسيون گفت: فراكسيون فرهنگيان مجلس ، حميد رضا حاجي بابايي، حسن نوعي اقدم و محمد حياتي را براي وزارت آموزش و پرورش به رييس جمهور معرفي كرده است.
وي در ادامه افزود: ما در اين زمينه هيچ ملاقاتي با رييس جمهور نداشته ايم و منتظر نظر رييس جمهور در خصوص گزينه هاي پيشنهادي هستيم.
زماني تصريح كرد: فراكسيون فرهنگيان مجلس معتقد است وزير آموزش و پرورش بايد يك فرهنگي باشد در غير اينصورت اين اقدام تحقيرتمام فرهنگيان كشور است.
نماينده ملاير در پايان اظهار داشت: اگر وزيري به غير از اين سه گزينه به مجلس معرفي شود و با توجه به اينكه فراكسيون فرهنگيان 104 عضو در مجلس دارد، به احتمال فراوان راي مناسبي را وزير پيشنهادي كسب نخواهد كرد.


نظر شما