۱۳ آبان ۱۳۹۲، ۱۱:۲۶

صالحي خبر داد:

اجرای طرح بصیرت عاشورایی در 100 بقعه و امامزاده همدان

اجرای طرح بصیرت عاشورایی در 100 بقعه و امامزاده همدان

همدان-خبرگزاري مهر: سرپرست اداره کل اوقاف و امورخیریه استان همدان از برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در جوار 100 بقعه متبرکه و امامزاده استان همدان در دهه اول ماه محرم خبر داد.

حجت الاسلام محمدصالحی با اشاره به اینکه ایجاد بصیرت عاشورایی با استفاده از بیانات مقام معظم رهبری‌(مدظلهالعالي) و امام راحل(ره) یکی از اهداف این ویژه برنامه است، اظهارداشت: طرح بصیـرت عاشـورایی در جوار امامزادگان استان همدان در دهه اول ماه محرم برگزار می شود.

وي با بیان اینکه ایام محرم و صفر فرصت مغتنمی برای توسعه فرهنگ دینی، گسترش محبت اهل بیت عصمت و طهارت(ع) و ترویج سبک زندگی حسینی در جامعه است، افزود: همه‌ دستگاه‌های اجرای باید در امر برگزاری مراسم‌ عزاداری همکاری‌های لازم را به عمل آورند.

صالحي یکی از اهداف مهم اوقاف همدان را تبدیل بقاع متبرکه به ‏قطب فرهنگی دانست و بیان داشت: استفاده از فضای معنوی آستان مقدس امامزادگان برای انجام امور فرهنگی و دینی از دیگر برنامه‌ها و اهداف این اداره‌کل در ماه محرم است.

صالحی با بیان اینکه تبیین جایگاه حکومت اسلامی و نقش ولایت فقیه در اداره جامعه اسلامی و بیان صحیح وقایع نهضت حسینی و روشنگری نسبت به خرافات و انحرافات از جمله اهداف برگزاری طرح بصیرت عاشورایی است، افزود: این طرح در بیش از 100 بقعه متبرکه استان همدان برگزار می شود.

سرپرست اداره کل اوقاف و امورخیریه استان همدان یادآور شد: امام حسین(ع) در این رسالت و حادثه اهدافی چون اصلاح جامعه اسلامی، مبارزه با ظلم، مبارزه با جنایتکاران تاریخ، طرفداری از عدالت، طرفداری از آزادی، طرفداری از پاکی و ایمان را به عهده داشته و ما باید بتوانیم این درس‌ها را میان مردم توسعه و اشاعه دهیم.

صالحی تقویت باورهای دینی و تعمیق نهضت حسینی در جامعه و اجرای صحیح نیات واقفین مختص عزاداری امام حسین(ع) را از دیگر اهداف ویژه برنامه بصیرت عاشورایی بیان کرد.

وی با اشاره به اینکه ماه محرم و ایام سوگواری شهادت امام حسین(ع) فرصت مناسبی برای معرفی مکتب اسلام و مدرسه شهادت به شمار می‏رود، اظهار داشت: از این فرصت می‏توانیم برای تبیین معارف اسلامی و درس‌های اهل‏بیت(ع) و واقعه عاشورا آن‌گونه که شایسته است استفاده کنیم.

سرپرست اداره کل اوقاف و امورخیریه استان همدان اضافه کرد: اعزام مبلغان دینی در ماه محرم براساس نیاز و تقاضای شهرستان‌ها صورت می‌گیرد تا مبلغان به تبلیغ در زمینه ویژگی‌های امام حسین(ع) و اهداف عاشورا بپردازند.

وي با اشاره به برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در 100 امامزاده و بقعه متبرکه همدان ، افزود: سخنرانی، عزاداری، برپایی خیمه‌های معرفت دینی، قرائت ‏زیارت عاشورای حسینی، توزیع کتاب و پوستر و تعزیه‌خوانی از جمله برنامه‌های بصیرت عاشورایی دهه اول ‏محرم‌الحرام در بقاع متبرکه و امامزادگان استان است.‏

صالحي در پایان از برپایی مجموعه نمایشگاهی پند سرخ تاریخ و توزیع کتابچه نسیم عاشورا در سطح بقاع متبرکه استان همدان خبر داد.

 

کد خبر 2168677

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha