به گزارش خبرنگار مهر، محمدابراهیم الهی تبار پیش از ظهر شنبه در نشست مشترک با مدیرکل اوقاف همدان در زمینه تشریح برنامه های هماهنگی برای برگزاری هفته وقف اظهار داشت: وقف یک سنت حسنه است که ماندگاری و حسنات بسیاری در جامعه جاری و ساری می کند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان با تاکید بر لزوم تبیین و ترویج بیش از پیش سنت وقف در جامعه افزود: این سنت ارزشی به هر میزان که در جامعه توسعه و بسط بیشتری داده شود می تواند موجبات توسعه همه جانبه استان همدان را فراهم کند که از این منظر باید مورد توجه بسیاری باشد.
بیان خدمات وقف در استان همدان اعتماد مردمی به این مهم را افزایش می دهد
وی با بیان اینکه تشریح و بیان خدمات وقف در استان همدان اعتماد مردمی به این مهم را افزایش می دهد، اظهار داشت: با این وصف تشریح و بیان برکات و آثار وقف در استان باید مورد توجه مسئولان این سازمان باشد.
الهی تبار تاکید کرد: اگر مردم برکات وقف را از نزدیک ببینند و موارد را لمس کنند تمایل و رغبت بیشتری نسبت به ورود به این حوزه خواهند داشت.
معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان ادامه داد: باید خدمات و برکات وقف به انحای مختلف به مردم شناسانده و به نمایش گذاشته شود تا مردم نیز از این موارد مطلع و آگاه شوند.
وی همچنین بر لزوم توجه به برگزاری برنامه های منسجم و مختلف در هفته وقف در استان همدان تاکید کرد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان نیز در این نشست با اشاره به وضعیت وقف و موقوفات استان همدان از انتشار اوراق وقفی و وقف مشارکتی در استان همدان خبر داد و افزود: انتشار و فروش این اوراق در استان همدان سبب گرایش و ترویج بیش از پیش وقف در این منطقه خواهد شد.
حجت الاسلام حاجی رضا زین العابدینی با اشاره به وقف های مشارکتی نیز گفت: این وقف ها سبب می شود هر فرد که تمایل به حضور در این حوزه دارد به هر میزان که در توانش باشد در ایجاد وقف های نوین مشارکت داشته باشد.
وی همچنین مشارکت عموم مردم در امر وقف و ایجاد موقوفات را گامی ارزشی در راستای توسعه و عمران استانی دانست.
نظر شما