پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ دی ۱۳۹۲، ۱۳:۳۳

عرفانی:

برگزاری مجمع انتخاب رئيس هيئت سواركاري خراسان رضوي/ سواركاري استان به جايگاه اصلي‌ بازمی‌گردد

برگزاری مجمع انتخاب رئيس هيئت سواركاري خراسان رضوي/ سواركاري استان به جايگاه اصلي‌ بازمی‌گردد

مشهد - خبرگزاري مهر: سرپرست هیات سوارکاری خراسان رضوی از برگزاري مجمع انتخاب رییس هیات سوارکاری خراسان رضوي طي دو هفته آينده خبر داد و بيان كرد: اين مجمع پس از طي شدن مراحل قانوني ثبت نام ها تشكيل مي شود.

محسن عرفانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب اظهار كرد: پس از اعلام فراخوان ثبت نام کاندیداهای ریاست هیات سوارکاری استان و طی مراحل قانونی بررسی صلاحیت کاندیداها، طی دو هفته آینده مجمع انتخاب رییس این هیات برگزار خواهد شد.

وی افزود: برای جدی و رسمی تر شدن فعالیت های هیات بهتر است زودتر این مجمع برگزار شود تا برنامه های تدوین شده به صورت مشخص پیگیری گردد.

سرپرست هیات سوارکاری استان گفت: در هر صورت کاندیداهای واجد شرایط شرکت در انتخابات، مشخص شده اند و به دنبال فراهم ساختن شرایط و مقدمات برگزاری مجمع هستیم.

عرفانی در پایان با ابراز رضایت از شرایط فعلی هیات عنوان کرد: خوشبختانه در چند وقت اخیر اقدامات خوب و قابل لمسی در جامعه سوارکاری استان انجام و مسابقات مختلف به صورت منظم برگزار شده است.

وي افزود: برگزاري منظم مسابقات سواركاري بين سواركاران استان شور ونشاط ويژه اي در بين جامعه سواركاران استان ايجاد كرده است.

عرفاني ابراز كرد: برگزار كردن منظم مسابقات باعث خواهد شد تا سواركاري خراسان رضوي طي يك برنامه چند ساله به جايگاه برتر خودش در سواركاري كشور برسد.

کد خبر 2202288

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha