۴ دی ۱۳۹۲، ۱۶:۴۳

سعادت خواستار شد؛

فرمانداران مطالبات مردم را پیگیری کنند/ عملکرد شرکت گاز نامطلوب بود

فرمانداران مطالبات مردم را پیگیری کنند/ عملکرد شرکت گاز نامطلوب بود

ارومیه- خبرگزاری مهر: استاندار آذربایجان غربی خواستار پیگیری مطالبات مردم توسط فرمانداران از دستگاههای اجرایی و نهادهای خدمات رسان شد.

به گزارش خبرنگار مهر، قربانعلی سعادت بعد از ظهر چهارشنبه در سمینار فرمانداران آذربایجان غربی افزود: برآورده کردن انتظارات مردم و پیگیری مطالبات آنها یک ضرورت بوده  که مردم انتظار خدمت رسانی مطلوب از دستگاههای اجرایی را دارند.

وی لازمه خدمت رسانی موفق به مردم را اتحاد و همدلی مسئولان دستگاههای اجرایی دانست و اظهار داشت: در این راستا مسئولان اجرایی، فرمانداران، نمایندگان مجلس باید همدل و همراه یکدیگر در راستای خدمت رسانی مطلوب به مردم تلاش کنند.

استاندار آذربایجان غربی ضمن تاکید بر اینکه هدف مسئولان در نظام جمهوری اسلامی باید بر مبنای حل مشکلات مردم و خدمت رسانی مطلوب به آنها باشد، گفت: در صورتی که تمامی افراد جامعه، کارهای خود را با جدیت انجام دهند شاهد پیشرفت جامعه در ابعاد مختلف خواهیم بود.

سعادت با بیان اینکه در یک جامعه افراد با سلیقه ها، افکار و اندیشه های مختلف زندگی می کنند، ادامه داد: توجه به افکار و آرای مردم، امری مهم و اساسی بوده و باید با بهره مندی از تمامی این اندیشه ها، در راستای نیل به اهداف جامعه و رسیدن به پیشرفت حرکت کنیم.

وی با اشاره به بارندگی های اخیر در آذربایجان غربی، ضمن تاکید بر اینکه دستگاههای اجرایی با رصد و تجهیز امکانات خود باید برای مواقع بحران، آماده و این آمادگی را به زمان بروز بحران موکول نکنند، عنوان کرد: فرمانداران هم باید دستگاههای زیرمجموعه خود را از لحاظ امکانات رصد و نسبت به حل مشکلات مردم حساس باشند.

استاندار آذربایجان غربی با انتقاد از عملکرد شرکت گاز در گازرسانی به مناطق مختلف استان، اضافه کرد: این شرکت از برنامه های خود عقب مانده و در حال حاضر مساله بهره مندی از گاز طبیعی، مشکل اساسی در استان است که باید با بسیج عمومی این مشکل حل شود.

کد خبر 2202521

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha