۶ دی ۱۳۹۲، ۱۷:۱۱

آیت الله مظاهری در دیدار استاندار اصفهان خواستار شد؛

انتصاب نیروهایی همگام و همسو با مدیریت استان، فعال، کارآمد و دلسوز برای نظام

انتصاب نیروهایی همگام و همسو با مدیریت استان، فعال، کارآمد و دلسوز برای نظام

اصفهان - خبرگزاری مهر: رئیس حوزه علمیه اصفهان از استاندار اصفهان خواست بدون توجه به انتظارات افراد تندرو،‌ در راستای عمل کردن به وظایف گام برداشته و به حرکت روبه جلو خود ادامه دهد و خواستار انتصاب نیروهایی همگام و همسو با مدیریت استان، فعال، کارآمد و دلسوز برای نظام برای حل مسائل و مشکلات پیش رو شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رسول زرگرپور استاندار اصفهان به همراه معاون عمرانی خود با حضرت آیت‌الله العظمی مظاهری دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار استاندار اصفهان گزارشی از وضعیت استان ارائه کرده و با تأکید بر لزوم تفاهم و تعامل دستگاه‌ها و تک تک افراد خدمت‌گزار، اظهار کرد: ارتباط نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، شهردار و اعضای شورای شهر با مجموعه استانداری برای حل مسائل  ضرورت دارد، خوشبختانه این ارتباط و تعامل مثبت اکنون وجود دارد و آرامش موجود در استان در راستای همین ارتباط و تعامل بوده است.

وی از تلاش برای مشخص کردن وظایف دستگاه‌ها و عدم ارجاع همه مسائل به استاندار سخن گفت و افزود: درباره تغییر و تحول اصل بر ابقای نیروها بوده، مگر اینکه چهار شاخص اعتدال، تخصص و تجربه، کارآیی و تعامل وجود نداشته باشد.

استاندار اصفهان با بیان اینکه بر خلاف سایر استان‌ها، دامنه تغییر و تحولات در استان اصفهان محدود بوده به شرح تحولات صورت پذیرفته تاکنون پرداخت و افزود: با تعامل و همکاری نیروها مسائل را حل می‌کنیم.

وی با تأکید بر اینکه ظرفیت بالقوه، امکانات و نیروهای کارآمد بسیاری در استان وجود دارد، تصریح کرد: ضرورت  رسیدن استان به جایگاه تراز اولی، همکاری و همدلی و همگام شدن این عناصر برای پیشرفت روبه جلو است.

آیت‌الله مظاهری نیز در این دیدار با بیان اینکه استاندار جدید تاکنون در حد توان فعالیت کرده، اظهار کرد: امیدوار باشید و با امید تلاش کنید تا این بار سنگین به مقصد برسد.

وی با اشاره به وظیفه سنگین و خطیر استاندار بر لزوم تفاهم و تعامل نیروها با یکدیگر تأکید کرد.

مرجع عالیقدر جهان تشیع با اشاره به دیدار مدیران شرکت نفت با امام راحل (ره) در ابتدای انقلاب، بیان کرد: امام خمینی در پاسخ به این سخن که "نیامده‌ایم بگوییم از انقلاب چه می خواهیم، بلکه آمده‎ایم بگوییم انقلاب از ما چه می خواهد" اظهار کرد: انقلاب از شما شناخت وظیفه و عمل کردن به وظیفه می‌خواهد.

رئیس حوزه علمیه اصفهان از استاندار اصفهان خواست بدون توجه به انتظارات افراد تندرو،‌ در راستای عمل کردن به وظایف گام برداشته و به حرکت روبه جلو خود ادامه دهد و خواستار انتصاب نیروهایی همگام و همسو با مدیریت استان، فعال، کارآمد و دلسوز برای نظام برای حل مسائل و مشکلات پیش رو شد.

وی نقش ایثار، فداکاری و گذشت را در پیشبرد امور مؤثر خواند و تصریح کرد: باید همه نیروها متحد و در کنار هم برای حل مسائل موجود تلاش کنند.

آیت‌الله‌ مظاهری با اشاره به سخنان استاندار درباره طرح‌های کاهش آلودگی هوا و ساماندهی رودخانه زاینده‌رود با تشکر از فعالیت‌های صورت گرفته برای تهیه طرح‌های مذکور بر تسریع در اجرایی شدن آنها تأکید کرد.

کد خبر 2203316

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha