۸ دی ۱۳۹۲، ۱۸:۱۰

جدیدترین تغییرات مدیریتی در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

جدیدترین تغییرات مدیریتی در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در حکمی دکتر افشین زرقی را به عنوان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس حکم دکتر علی اصغر پیوندی، دکتر زرقی به عنوان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه منصوب شد و همچنین دکتر محمد رحمتی رودسری معاون سابق تحقیقات و فناوری دانشگاه به عنوان مشاور ریاست دانشگاه در امور پژوهشی منصوب شده است.

دکتر افشین زرقی متولد 1346 استاد دانشکده داروسازی است كه دکتری داروسازی خود را در سال 1369 با درجه ممتاز و دوره Ph.D خود را در رشته شیمی دارویی و طراحی دارو از دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1375 اخذ کرده و دوره‌های  Post doctoral را در دانشگاه‌های  Justus Liebig  آلمان و  Alberta  کانادا سپری کرده است.

وی در سال  1385 در سن 38 سالگی به درجه استادی رسید و همچنین مؤلف 130 مقاله ISI ، سه کتاب و حدود 100 خلاصه مقاله در مجامع بین‌المللی است. همچنین برنده دو دوره جشنواره رازی در سال‌های 1380 و 1385 و 3 دوره استاد نمونه و 7 دوره پژوهشگر برتر دانشگاه است.  h-index مقالات وی 17 و مجری 2 طرح کلان ملی در زمینه ساخت دارو است.

از سوابق اجرایی دکتر زرقی می توان به  4 سال مدیر گروه، 4 سال معاون پژوهشی دانشکده و 3 سال معاون دبیرخانه شورای تخصصی داروسازی وزارت بهداشت و درمان و 15 سال مشاور علمی کارخانجات داروسازی اشاره کرد و تاکنون حدود 100 طرح تحقيقاتي، 110 پایان‌نامه دکتری حرفه‌ای و 20 پایان‌نامه Ph.D تحت راهنمايي وی به اتمام رسیده است.

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دارای سه پژوهشکده، 37 مرکز تحقیقاتی، یک انستیتو تحقیقاتی و یک مرکز رشد است.

کد خبر 2204915

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha