پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ دی ۱۳۹۲، ۱۳:۰۰

گوهری راد:

پیشرفت ورزش بانوان نیازمند حمایت مسئولان و تشویق خانواده ها است

پیشرفت ورزش بانوان نیازمند حمایت مسئولان و تشویق خانواده ها است

گرگان - خبرگزاری مهر: مسئول امور ورزش بانوان اداره ورزش و جوانان شهرستان گرگان گفت: پیشرفت ورزش بانوان نیازمند حمایت و توجه مسئولان از ورزش بانوان و تشویق های خانواده ها نسبت به فعالیت های ورزشی دختران است.

سمیه گوهری راد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ورزش بانوان هنوز هم جا برای کار و پیشرفت بیشتردارد،  دهه  80 ورزش بانوان رشد چشمگیری داشت و خیلی ها دهه 90 را دهه تکامل ورزش بانوان می دانند.

وی ادامه داد: با تمام تلاش هایی که شده است خیلی از خانواده ها ورزش کردن را مغایر با یک سری از ارزش ها می دانند و در بعضی موارد هم شاهد بوده ام که تحصیل را اولویت اول قرار داده اند اما در واقع ورزش نه تنها با این ها معیارها مغایر نیست حتی برای نوجوانان و جوانان مفید هم است.

گوهری راد خاطرنشان کرد: با کارهای زیرساختی که انجام داده ایم یا پیاده روی های همگانی سعی کرده ایم فرهنگ سازی بیشتری در رابطه با ورزش بانوان انجام دهیم.

وی با اشاره به نحوه انتخاب نایب رئیس هیات های ورزشی گرگان گفت: سعی شده است افرادی انتخاب شوند که ورزشی و یا پیگیر مسایل مربوط به هیات خود باشند، سعی کرده ایم جلساتی هر چند وقت یک باربا آن ها بگذاریم و انتظارهای خود را مستقیما بگوییم که چه می خواهیم تا شفاف سازی صورت بگیرد، در صورتی که شاهد کم کاری آن ها باشیم در اولین فرصت فرد جدید و کاربلدتری را جایگزین می کنیم.

وی با بیان این که بیشترین مشکل ما که در واقع مشکل کل ورزش کشور است به مسایل مالی بر می گردد، افزود: . متاسفانه به دلیل این که ورزش بانوان پخش تلویزیونی ندارد یا تبلغات ندارد خیلی از سرمایه گذارها از ورزش بانوان گریزان هستند و بیشتر تمایل به رقابت های آقایان دارند.

مسئول امور ورزش بانوان اداره ورزش و جوانان شهرستان گرگان گفت: اگرهمه به خصوص مسئولین ورزش بانوان را باورداشته باشند و تنها دغدغه فکری آن ها ورزش مردان و تیم های آن ها نباشد بسیاری ازمشکل های ما برطرف خواهدشد.

کد خبر 2208863

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha