به گزارش خبرگزاری مهر، در این نشست مهدی فخیم زاده، علیرضا داودنژاد، مجید قاری زاده و علی ژکان به عنوان نمایندگان مجمع فیلمسازان سینمای ایران، منوچهر شاهسواری، مجتبی فراورده، علی آشتیانی پور و تقی علیقلی زاده به عنوان نمایندگان کانون تهیه کنندگان سینمای ایران و منیژه حکمت و امیر حسین شریفی، غلامرضا آزادی و سید غلامرضا موسوی به نمایندگی از سوی انجمن تهیه کنندگان مستقل سینمای ایران حضور یافتند.
در ابتدا عبدالله اسفندیاری بازرس شورایعالی گزارشی از برگزاری مجامع عمومی تشکل های تهیه کنندگی ارائه داد و گفت که هرسه تشکل براساس اساسنامه های خود مجامع عمومی خود را انجام دادند.
وی گفت نکته اساسی این بود که هر سه تشکل تهیه کنندگی با بیش از سه چهارم اعضا و در نخستین مجمع عمومی تشکیل شد که این حضور چشمگیر در مجامع عمومی نشانه اهمیتی است که تهیه کنندگان سینمای ایران برای تشکیلات صنفی قائل هستند.
وی اظهارامیدواری کرد که باتوجه به اعتماد اعضای مجامع عمومی تشکلهای تشکیل دهنده شورایعالی تهیه کنندگان، منتخبان آنان در این تشکلها و شورایعالی فعالیت ثمربخشی برای تسهیل این حرفه باتوجه به مشکلات متعدد فرا رو داشته باشند.
در ادامه جلسه انتخابات هیات رئیسه شورایعالی تهیه کنندگان برگزار شد. درنتیجه به اتفاق آرا سید غلامرضا موسوی به عنوان رئیس شورایعالی، علی ژکان به عنوان نایب رئیس شورایعالی و مجتبی فراورده به عنوان سخنگوی شورایعالی برگزیده شدند. همچنین عبدالله اسفندیاری به اتفاق آرا به عنوان بازرس شورایعالی تهیه کنندگان برگزیده شد.
تعداد نمایش هر فیلم در جشنواره فیلم فجر و لزوم محدودیت تعداد نمایش ها از جمله مسائل دیگری بود که در این نشست شورایعالی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. شورایعالی مقرر داشت که باتوجه به مذاکرات انجام شده با علیرضا رضاداد دبیر جشنواره تعداد نمایش هر فیلم از تعداد مجاز صندلی پیش بینی شده بیشتر نشود.
آییننامه شورای صنفی نمایش و تغییرات آن به اطلاع شورایعالی رسید و نظرات نمایندگان تشکیلات مورد بررسی قرارگرفت. شورا پیشنهاد کرد که در این زمینه نشستی با نمایندگان کانون کارگردانان سینمای ایران برگزار شود تا جمع بندی آن در آیینامه شورای صنفی نمایش لحاظ شود.
نظر شما