۱ بهمن ۱۳۹۲، ۸:۴۶

پژمان در گفتگو با مهر:

طرح شهر هوشمند در پایتخت معنوی اجرایی می‌شود/ همکاری مردم در کاهش آلاینده‌ها

طرح شهر هوشمند در پایتخت معنوی اجرایی می‌شود/ همکاری مردم در کاهش آلاینده‌ها

مشهد - خبرگزاری مهر: عضو کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای شهر مشهد از اجرای طرح شهر هوشمند در پایتخت معنوی خبر داد و افزود: هم اکنون این طرح در اولویت‌ مطالعاتی و اجرایی مدیران شهری قرار گرفته است.

حجت‌الاسلام حسن پژمان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طرح شهر هوشمند به‌زودی با هدف کاهش مصرف بنزین و کاهش ترافیک در پایتخت معنوی اجرایی می‌شود.

وی ادامه داد: این طرح سبب می‌شود تا مردم تردد خود را در شهر کمتر کنند و از سویی شهرداری به‌عنوان یک سازمان هدفمند و توانمند می‌تواند با مدیریت ساماندهی و بهبود شرایط زیست شهری شرایط مطلوب و خوبی را برای زائران و مجاوران فراهم کند.

عضو کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای شهر مشهد در خصوص آلودگی هوای این شهر بیان کرد: شورای شهر و شهرداری به تنهایی مجری مقابله با آلاینده‌های هوا نیستند و در این راستا باید مردم و سایر دستگاه ها نیز با مسئولان و متولیان امر همکاری کنند.

حجت‌الاسلام پژمان عنوان کرد: شورای شهر بحث بی آرتی را در کمیسیون حمل و نقل پیگیری کرده و ماه گذشته نیز 100 دستگاه اتوبوس اسکانیا برای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی و کاهش آلاینده های محیطی خریداری شد.

کد خبر 2218195

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha